Blog

Hent Min E-Bog Elsk At Leve

13. februar 2020 MissK 1Comment

Hent Min Nye E-Bog Elsk At Leve

Hent min nye e-bog Elsk At Leve og få konkrete tips og action steps til at håndtere manipulation og karakterafvigende mennesker, parforholdets op & nedture, skilsmisse og livet videre med en ny partner. Du får den tilsendt med det samme lige til at læse nu og her og gemme til evig tid.

Hent Min Nye E-Bog Elsk At Leve - Elsk At Leve - Kristina Sindberg - Love2live - sundhed - livsstil - Fynske Influencers

Hent Min E-Bog Elsk At Leve

Jeg har nu udgivet hele min bog: Elsk At Leve. Jeg har tidligere lagt kapitler op her på Love2Live, men har besluttet, at nu var det tiden, at “slippe den ud” i sin fulde længde. Jeg håber, at der er mange, som vil kunne både støtte sig til de mange kvinder og mænd, som jeg har talt med undervejs og nedskrevet deres historier i bogen om, samt mine egne erfaringer om alle de mange af livets op og nedture, samt ikke mindst de aktion steps, som jeg har skrevet ind, vil kunne bruges af rigtig mange mennesker både kvinder og mænd til at opnå deres vej til flere løsninger og glæder i livet.

Hent Min E-Bog Elsk At Leve Her:

Tilmeld & Hent Min Bog: Elsk At Leve

Det er som nævnt:

  • Konkrete tips og action steps
  • Manipulation og karakterafvigende mennesker
  • Parforholdets op & nedture
  • Skilsmisse
  • Livet videre med en ny partner

At jeg kommer ind på i bogen. Men det er livet vel egentlig også. En stor portion af favoritter, ups and downs. De der “downs” er barske og jo nok dem, som man lærer rigtig meget af og får vendt rundt til hvad det egentlig er, man mærker (når man husker og mærke efter) og på den måde lærer sig selv at kende og hvad det er, som er vigtigst i livet for en selv og i sine relationer til familie, venner, bekendte, kolleger, samarbejdspartnere mfl.

Livet Er En Vidunderlig Rejse

På min rejse i mit liv har jeg mødt forfatter og foredragsholder Pernille Melsted. Hun gav mig lov at bruge et citat fra hendes bog: Tag Dit Lys Hjem i min bog, hun har ligeledes gæsteblogget her på Love2Live. Du kan se hendes indlæg HER >>>

Jeg mødte Pernille i 2016, hvor jeg havde fået stress. Jeg var til et foredrag af hende, som var dybt inspirerende. Det gav mig blod på tanden, til at få ryddet ud, og jeg kom igennem en strid tid, hvor jeg begyndte at finde alt det frem, som jeg havde “parkeret” og nærmest glemt, hvor gode de var for mig. Ligeledes fandt jeg også de ting, som var usunde og fik sorteret dem ud eller fundet veje i at håndtere dem, sådan at de ikke længere generer mig.

Det er blandt andet, hvad du får en bog om. Det at elske at leve og vejen hen til det, som gør glad og værktøjerne til dette.

Hvis du kender en, som kan have glæde af bogen, må du meget gerne sende linket videre eller dele på dine sociale medier til at hente bogen.

Du henter bogen HER >>>

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Kærligst Kristina / Love2Live

One thought on “Hent Min E-Bog Elsk At Leve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *