Blog

TooGoodToGo – Et Sparetip Til Madbudgettet

7. februar 2020 MissK 2Comment

TooGoodToGo

TooGoodToGo hørte jeg om for præcis en uge siden. Konceptet er nyt for mig, og jeg er i den forgangne uge gået all in på at se, hvad jeg kunne redde af mad og samtidig spare i mit madbudget. Det er helt vildt. Jeg har købt 11 TooGoodToGo lykkeposer for i alt 349 kroner på 5 dage. Hertil har jeg købt ind for 450,- kroner. På de samme ugedage og samme antal dage ugen før købte jeg ind for 1.200 kroner, hvilket har givet mig en besparelse i mit madbudget på 401 krone over 5 dage. Det er da meget godt gået.

TooGoodToGo - Bagerpose - Franskbrød - muffins - hindbærsnitte - croissant - Fru Lund bageri - odense - Dalum - Love2Live - Blog - mad - Kristina Sindberg

Slut Med Madspild & Ind Med TooGoodToGo

Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at mad ikke går til spilde. Derfor valgte jeg at teste TooGoodToGo af for dels at se om den mad, som man kan redde via denne app hos forskellige bagerier, supermarkeder, restauranter, hoteller etc. virkelig var for godt til at smide ud. Det har været en virkelig positiv oplevelse. Maden har generelt været en fin oplevelse. Hertil har jeg ikke skulle bruge tid på at tilberede den, da jeg har købt en masse mad, som var tilberedt og læg så oveni at opvaskemaskinen har kørt på halvt blus, samt at jeg ikke har måttet rende ud med diverse emballage og madrester i affaldsspanden.

Jeg har handlet ind hos:

Fru Lund Bageri – 2 Lykkeposer af 2 gange. Den absolutte vinder af alle de lykkeposer, som jeg har prøvet. Derfor måtte jeg have en mere. Den første havde udelukkende masser af forskelligt lækkert brød. Der var ikke wienerbrød eller andre former for kage i. Den anden var en bombe af kager, samt lækre boller, grovboller og et groft franskbrød (det er den, som er på billedet herover). Herunder den anden pose med TooGoodToGo brød fra bager Lund i Odense.

TooGoodToGo - Bagerpose - Franskbrød - rugbrød - Fru Lund bageri - odense - Dalum

Riceteria by Rice – 2 lykkeposer – 1 med salat og 1 med sandwich/smørrebrød – I vores var der 3 stykker lækker smørrebrød.

Madpakke Reddet Med TooGoodToGo

Salaten var virkelig lækker og der var nok af den, så den kom med som madpakke næste dag sammen med en portion kogte pasta penne.

 

LIDL – Frugt & Grønt – En godt blandet pose med appelsiner, bananer, broccoli, blomkål, hvidkål, 1 pose spinatblade og 2 grønne planter med skjulere til.

Øland – Odense – 2 lykkeposer – Indeholdende 2 gange Græsk æggekage med feta og kartoffel og friskbagte rugbrødsboller til, samt et halvt hjemmebagt rugbrød. 1 pose havde været nok, men var bange for at gå ned på mad til en sulten teenager ;).

Asia Restaurant 2 lykkeposer bestilte jeg, da jeg var usikker på om der var nok i en. Der var rigeligt mad til 2 personer i en lykkepose. Her kunne jeg selv vælge fra deres buffet, hvad jeg ønskede. Det blev til en masse sushi udover et rigt udvalg fra deres Kinesiske frokost buffet >>>

Sparetip - madbudget - blog - Love2Live - Kristina Sindberg - asiatisk mad

Scandic i Odense

Hos Scandic Hotel i Odense bestilte jeg en brunch lykkepose. Da jeg havde masser af brød fra bager Lund skulle jeg ikke tænke på dette, og kunne fylde min lykkepose / bakke op med masser af ost, pålæg, nogle ret lækre æg, som var bagt i muffins forme i ovnen. Lidt frugt og kage blev det også til. Det smagte skønt, og der var nok til 2 personer.

Scandic Hotel - brunchbuffet - Odense - Love2Live - Blogger Kristina Sindberg - too good to go

Cafe´ Odeon Social

Her fandt jeg ud af, at ved at gå ind og kigge på deres menukort, kunne jeg se, hvad der ville være i lykkeposen. Dette blev oplyst i app´en. Super fin service og mega søde var de derinde, da jeg hentede min TooGoodToGo boks.

Odeon - Odense - Kristina Sindberg - Fynske Influencers - Love2Live - Cafe Odeon Social - too good to go

Eneste Minus For Mig Ved TooGoodToGo

Det eneste minus for mit vedkommende er, at ved disse afhentninger sidst på aftenen, har jeg allerede har spist min aftensmad, og må gemme maden til næste dag. Derfor er jeg gladest for de retter, som jeg kan redde i løbet af dagen, så de kan spises samme dag.

Egentlig er jeg nok ikke den store “buffet-kvinde”, men jeg må indrømme, at det har været virkelig fine ting, som er blevet reddet i de seneste dage.

Madspild I Danmark

Ifølge TooGoodToGo, som skriver følgende på deres hjemmeside:

“Hvert år smider danskerne mere end 700.000 ton mad ud i skraldespanden, som svarer til vægten af syv gange Marmorkirken i København. Madspildet har en værdi af 13,5 milliarder kroner om året inkl. moms og afgifter”.
Love2live - Fynske Influencers - Kristina Sindberg
Jeg kan varmt anbefale at prøve det af. Jeg vil fortsætte, ikke så intenst som i de sidste 5 dage, men at supplere med konceptet fremadrettet for at bekæmpe madspild og samtidig spare en skilling, synes jeg er en ren win win.
Vil du forkæle kæresten, din veninde, dig selv eller din mor, så check dette indlæg ud med hjemmelavet lækker morgenmad >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “TooGoodToGo – Et Sparetip Til Madbudgettet

 1. Hej Kristina
  Jeg har kun prøvet ToGoodToGo et par enkelte gange. Og det var helt klart en positiv oplevelse – og ideen er jo super god

  Jeg har ikke vovet mig ud i det med aftensmaden endnu. Og det er fordi som du også skriver, så skal aftensmad afhentes rimelig sent. Men måske jeg skal gøre som dig og gemme det til dagen efter

  Kh
  Louise

  1. Hej Louise,
   Ja, prøv det <3 Tænker at når sol og sommer nærmer sig, så spiser vi ofte senere, og der kunne det gå an med senere aftensmad (når vi ikke lige griller i haven). Cafe´ Odeon Social kunne hentes kl. 20, og var fin at spise næste dag. Du kan se hvad du får i lykkeposen ved at gå ind på deres menukort og se dagens ret, som er det du får med deres lykkepose.
   Kram fra Kristina <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *