Bolig & Haven

Gul Og Gratis – Sådan Får Du Nyt Indbo Til Dit Hjem

3. maj 2018 MissK 0Comment

Gul Og Gratis – Tips Til Nyt Indbo Uden At Vælge Den Store Ikea Løsning

Gul og Gratis er altså et super koncept. Efter at have valgt “living apart together” løsningen til igen og atter i livet stået og skulle købe nyt indbo fik jeg synes jeg selv den vakse ide´ at kigge lidt i Gul og Gratis.

Gul & Gratis - Tips til nyt indbo - love2live - kristina sindberg
En helt ny salatskål fra Georg Jensen.

Gul og Gratis Og Noget Om at Spare Masser Af Penge

Jeg synes det tog overhånd, og der var ved at gå total Ikea i den. Ikke at jeg har noget imod Ikea. Selvfølgelig har jeg deres Pax klædeskabe, som jeg er vildt glad for. MEN… Alligevel synes jeg, at der skulle mere til. Derfor gik jeg i gang med at skrive rundt på forskellige ting, som jeg manglede. Jeg har købt alt muligt lige fra lavendler til et bed i haven til et ur, som var gået i stykker. Lavendlerne kostede mig 50 kr. for 20 stykker. Det kan man købe 1 for i et plantecenter. Oveni mødte jeg de kæreste mennesker, som var ved at lægge deres have om og bare skulle af med en masse planter. Så ren win win….

 

Gul og Gratis Til Haven

Jeg er ret glad for mine fund. Den lille øltønde skal bruges som bord imellem et par liggestole i haven. Brugte fliser skal lige lægges færdige, dem fandt jeg 2 forskelige steder via en annonce, som jeg selv oprettede på Gul og Gratis efter disse. Her var en meget lille terrasse til mit nye hus efter min smag, men den bliver nu 15 kvadratmeter større, så jeg kan ligge og slænge mig i solen fra formiddag til solnedgang.

Et Ur & Nogle Smukke Lamper

Fandt jeg også derinde. Uret er i super fin stand. Såvidt jeg kan se laves det ikke mere og da jeg har de 3 andre fra serien og synes dette ur er rigtig smukt, gik jagten ind på et sådan og fandt det også. Lamper har jeg købt en del af… De her 2 har jeg ønsket mig i årevis, så nu skulle det være. Dem fandt jeg også i Gul og Gratis. De var ubrugte, så jeg var lidt betænkelig, men der var kvittering, stempler og det hele. Så nu hænger de smukt over mit køkkenbord.

Hver Ting Har Sin Tid

Jeg kan varmt anbefale at kigge efter indbo i Gul og Gratis (OBS ikke sponsoreret – bare et godt tip). Synes det er lidt barskt at starte næsten forfra, så hvorfor ikke på denne måde. Nu vil jeg køre i Ikea og handle ind med min store datter på 20 år, som skal bruge en masse indbo, da hun flytter hjemmefra.

Vil du læse mere om Bolig & Haven ? Du kan finde indlæg HER

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *