Inviteret / Reklame

Forårs Shopping | De Lækreste Tendenser Tager Du Her

30. april 2018 MissK 0Comment

Forårs Shopping Med Love2Live

Forårs shopping er jeg helt vild med. Her får du nogle lækre tendenser, som jeg er vild med. På billedet her har jeg været på inspirationstur hos Lonnie Rosendahl i Odense og fundet en lækker kjole, en rå vest og nogle højhælede sko, der giver den her blanding af det elegante og rå look.

Forårs shopping - love2live - 2018 - styles og tendenser

Forårs Shopping – Snup Stilen Her

Her er nogle af mine favoritter til foråret og sommeren, som du kan lade dig inspirere af. Jeg er lidt vild med at være voksen kvinde og stadig bare hoppe i et par sneakers og en t-shirt med nogle raffinerede bukser og på den måde være ungdommeligt klædt og alligevel med et kig til alder og figuren, så stilen bliver ren og lækker og ikke denne her med at gå hele vejen med teenagedatteren.

 

Mix Det Eksklusive Med Det Rå

Så opnår du en virkelig lækker effekt. De fineste bukser herover fra Gestuz med en sweatshirt som ovenfor fra Fabia til og et par fede sneakers fra Adidas, så har du et lækkert casual og på samme tid super elegant sæt til både hverdag og festlige stunder.

Forårs Shopping – 3 Must Haves

De her bukser. Både til en spadseretur ved stranden, hygge med veninderne og så at style dem op med et par højhælede sko og en lækker top eller nedringet tætsiddende bluse eller bodystocking.

Forårs shopping - Feline - Resume - love2live - Kristina Sindberg

OG så denne skjorte fra Mads Nørgaard til et par rå denim bukser og til sommer hen over bikinien op efter is eller andet læskende, når der er blevet dyrket sol og svømmeture.

Forårs shopping - Mads Nørgaard - love2live - Kristina Sindberg

Sæt fest på med farver på din jakke med denne frække og på samme tid elegante en af slagsen fra Resume. Med et par rå sneakers til eller igen de høje hæle så kan du lave forskellige styles og på de måde optimere dit klædeskab til mange flere sæt tøj. Så ren win win…

Forårs shopping - Resume - Fabia - fernanda jakke - love2live - Kristina sindberg

Åhr… Ja og hvad med denne frækkert fra WOOD WOOD. Det er sådan en der bare ryger med i posen, når jeg er på forårs shopping, bare for morskabs skyld. Den er fræk og lidt provokerende på samme tid.

Forårs shopping - WOOD WOOD - love2live - Kristina sindberg

Go for it…. og lad dig inspirere og snup en tur på forårs shopping.

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *