Skønhed

Lange Vipper & Noget Om En Masse Lyserødt

6. maj 2018 MissK 0Comment

Lange Vipper & En Masse Lyserødt

Lange vipper ? Ja tak…. Her får du min mening om en vippeforlængende ting, som virker uden at svie og brænde.

Lange vipper - tips - love2live - RevitaLash

Lange Vipper 

Jeg kan godt lide, at der er vipper… altså øjenvipper. Mine er sådan lidt medium til det korte, og jeg synes, det er rigtig fint, at der findes produkter til at få lange vipper med. Jeg har prøvet en der sved og brændte, den var vildt effektiv og gav virkelig et fantastisk resultat. Mine vipper blev meget lange og ramte solbrillernes glas på indersiden. Dog er jeg blevet rigtig glad for en anden, som hedder RevitaLash Advanced. Den gør stadig vipperne længere, ikke med så vildt et resultat som den anden, men det at den ikke svier, er altså en kæmpe fordel efter min mening og mine vipper er blevet synligt længere. Jeg købte den og en primer fra samme serie og de spiller super godt sammen. Jeg kan på det varmeste anbefale dette. OBS ikke sponsoreret, men bare min ærlige mening. Så tip her givet videre.

Masser Af Lyserødt I Maj

Jeg er gået helt i lyserøde nuancer svingende over i koral. Lige fra en fed keyhanger til en lækker bluse og en smoothie som jeg blev inspireret til igen at komme i gang med at lave, da jeg så Spis Og Spar på DR TV med kokken Jesper Vollmer om at handle mere fornuftigt ind og fyldt med inspirerende opskrifter. Der var et par i en af udsendelserne, som brugte rigtig mange penge på energi drikke (disse køber jeg dog aldrig), men snuppede inspirationen til at lave smoothies, som de blev rådet til. Jeg bruger en god håndfuld frosne jordbær, 2 bananer og en halv liter æblejuice. Jeg føler mig super sund, og det mætter helt vildt på en rigtig behagelig måde. Nåhr ja og så bliver den lyserød, som alle mine indkøb har været her i den seneste tid.

Tilbage Til De Lange Vipper

Når du har længere øjenvipper understreger dette smukt dit udtryk. Det er også let, at gøre dig lækker med makeup. Her i sommerhalvåret, hvor jeg bruger en lettere øjenmakeup giver det lige et ekstra prik over i´et med de lange vipper. Når vi kommunikerer, er det munden der taler, men øjenkontakt er en stor del af kommunikation. Derfor vil du også udover at føle dig endnu mere feminin få mere udstråling, når du kommunikerer.

Vil du have tips til smukke koralrøde sommernegle ? Snup dem her >>>

Links: Keyhanger HER   BY Bram Armbånd HER

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *