Blog

Go´ hårdag ? Sådan får du en god hårdag hver dag!

16. september 2016 MissK 0Comment

Tips til en god hårdag

Vil du have lokkerne til at sidde perfekt ? Er din hårfarve blevet kedelig ? Har du hår, der spalter i spidserne ? Skriger din udgroning til himlen ? De fleste af os kender en dårlig hårdag. Få tips til en god hårdag her, så du kan minimere de dårlige hårdage.

God hårdag med love2live.dkNår udgroningen er blevet for markant

En dårlig hårdag kan simpelthen alene skyldes hårets farve. Jeg er lys, men får lysnet mit hår nogle toner. Det giver mig masser af skønne hårdage lige efter farvningen, men også nogle elendige, når det er ved at være tiden til at få “bunden” lysnet. Det er som om, det mørke i hårbunden kommer snigende om natten. Vups så er der en dårlig hårdag, især når jeg ikke har fået bestilt tid hos frisøren.

En hårdag hvor lokkerne driller

Kender du de dage, hvor uanset hvad du gør, så vil lokkerne bare ikke ? Det er som om, de har taget en beslutning om, at “nu bestemmer vi selv”. Jeg “vinder” så over dem ved at sætte mit hår i en hestehale (hvor kedeligt er det lige). Jeg kan egentlig godt lide en hestehale, men så er det, hvor det bare lykkes at sætte den således, at der er fylde de steder, som jeg ønsker det. Det kan godt tage hundrede år og en formiddag at lave denne for mig.

Spalter dit hår i spidserne ?

På de der dage hvor frisuren bare sidder lige i øjet, så kan jeg alligevel godt opleve, at det bare ikke spiller max med mit hår. Jeg har måske brugt glattejern, varme curlers og andet der generer Hendes Højhed Håret. Jeg har sådan en olie, som jeg mætter hende med i spidserne. Det virker!

Hårdag tips fra love2live

Snup en (ekstra) tur til frisøren

Friday is fun day

Jeg kan godt finde på at bestille en tid hos min frisør, hvor det eneste hun skal gøre for mig er at sætte mit hår. Vups… Så er det pludselig en rigtig god hårdag. Jeg får både velvære og lækkert hår. Jeg nyder at sidde og “lure” på teknikkerne og spørger sikkert også vildt irriterende løs nogle gange. Men jeg er vild med ny inspiration, tips og tricks. En tur til frisøren op til weekenden er en luksus, der giver mig et hår, der er til at styre og efterfølgende bliver dagene rigtig gode hårdage, da hun har “tæmmet Hendes Højhed Håret” og på den måde har opfrisket gode teknikker igen til at sætte mit hår. Det kan jeg på det varmeste anbefale og det er min vej til at få en god hårdag hver dag efterfølgende.

Go hårdag med love2liveTag en god hårdag og prøv en ekstratur hos din frisør, det er en undervurderet luksus, som du får til små penge.

Gode links: Styling, shine & glans    Refresh Farvebomber

Den perfekte hårkur

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *