Blog

Her er tips til miniferie og oplevelser både for par og for familier med børn

17. september 2016 MissK 1Comment

Tag en miniferie eller en oplevelse mere med i livet

Hvornår har du sidst nydt en miniferie ? Eller en anderledes oplevelse ? Her er masser af tips og muligheder at blive inspireret af. Lige fra en miniferie for par med spa eller en tur i helikopter til en tur for hele familien med GoBoat.

fullsizerender-136 fullsizerender-135

 

Miniferie i København med bådtur

Jeg ville elske at tage min familie med på en sejltur med picnickurv i København med GoBoat. Du kan selv sejle båden (hvis du er over 18 år) og der er plads til op til 8 personer, så er I en større sammenbragt familie (som os), så er det lige sagen. Det kunne også være skønt med en tur i selskab med gode venner.

Helikopter flyvning ?

Miniferie og oplevelser med love2live

Tja…. Uha det ville være grænseoverskridende og ikke mig der tog initiativet her. Men jeg er fristet efter at prøve en tur med en helikopter. Sådan lidt ala en præsident, der sættes af foran Det Hvide Hus er vist det jeg kommer til at tænke på. Jeg ved godt det er ret almindeligt nu om dage at have helikopter til transport. Du kan se mere her  Der er flere steder i landet at tage på sådan en oplevelsestur fra.

Miniferie i Varberg eller på Borupgaard

Jeg har besøgt begge steder. Ah…. Smukt, afslappende og forkælelse sammen med min mand. At ligge i den udendørs spa på Borupgaard med et glas rosévin og nyde at være kærester var vidunderligt. Vi var afsted sidste år og var heldige med vejret, så fik også taget en dukkert ved stranden, som vi spadserede ned til.

Miniferie love2live

Læg en miniferie eller oplevelse i kalenderen

Det er vidunderligt med noget at glæde sig til. Hvad enten I er et par eller en familie med børn. Jeg har fundet en masse inspiration ved at se på en hjemmeside der hedder DuGlemmerDetAldrig (ha ha… det er lige ordene de fanger mig med) Du kan se alle de mange muligheder HER

Rigtig god fornøjelse med Jeres “aha” oplevelser og miniferie. Har du gode tips, så skriv dem endelig til mig. Jeg er vild med nye ideér til steder både for par og (sammenbragte) familier med (en del) børn.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk


One thought on “Her er tips til miniferie og oplevelser både for par og for familier med børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *