Blog

Fashionista & Beauty blogger i nyt samarbejde

24. september 2016 MissK 0Comment

Fashionista & Beauty blogger team

Fashionista & Beauty bloggerlove2live.dk - Kristina Sindberg og myblackbike - Renata Kristensen

 

Kære love2live.dk læsere!

Jeg hedder Renata Kristensen. Jeg er fra Italien og er personlig shopper og stylist, dansk gift med bopæl i København. Jeg kører en blog, der hedder myblackbike.com, der hovedsagelig handler om mode og min kærlighed til den skandinaviske livsstil.

På det sidste har jeg mest været aktiv i Instagram, hvor jeg deler den modestil, jeg holder af og tror på. Og på den måde begyndte det hele med Kristina, denne fornuftige, smukke og dybt godhjertede kvinde. Da vi mødtes i København for at drøfte vore blogposts, opdagede vi, hvor tæt vi var på hinanden i mentalitet, og hvor meget vi har til fælles. Nu er vi i gang med at udvikle et samarbejde omkring mode, skønhed og livsstil i vore blogs, og vi glæder os rigtig meget til at dele det med jer!

Kristina er en rutineret og dygtig livsstilsblogger og har rigtig meget erfaring inden for make-up. Sammen kan vi supplere hinanden i et fint partnerskab.

Jeg er rigtig glad for denne lejlighed, og jeg vil gerne sige tak til Danmark og danskerne, der har givet mig så meget og har vist mig sådan venlighed! Jeg siger altid, at jeg skylder dette dejlig land alt! Og jeg takker Kristina for den tillid hun viser mig og for at have inviteret mig til sine venner og følgere. Jeg er sikker på, at dette bliver endnu en fantastisk oplevelse i Danmark for mig!

Vi ses snart! ”Stay tuned”!

Kærlig hilsen

Renata

 

Dear love2live.dk readers,

My name is Renata Kristensen, I’m an Italian personal shopper and stylist, married with a Dane, living in Copenhagen. I have a blog called myblackbike.com where I deal mostly with fashion and my love for Scandinavia life style.

Lately my publications are mainly in Instagram where I share the style of fashion that I like and believe. And that’s where everything started with Kristina, this very sensible, beautiful and deep good heated woman. When we met in Copenhagen to discuss about our blog posts, we found out how close we were in mentality and how much in common we have. Now we are developing a collaboration project of fashion, beauty and life style in our blogs, and we are very happy and excited to share it with you!

Kristina is an expert life style writer and has much experience in the make-up area. Together we can supplement each other in a nice partnership.

I’m very happy for this opportunity and I’d like to thank Denmark and the Danes for giving me so much and being so kind to me! I always say that I owe so much to this incredible country! And I thank Kristina for the trust and for inviting me to her blog and presenting me to her friends and followers. I’m sure it’s going to be just another wonderful experience in Denmark for me!

See you very soon and stay tuned!

Fashionista & Beauty blogger

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *