Blog

Guide Til Smukke Krøller Med Et Glattejern

25. december 2016 MissK 0Comment

Smukke Krøller Til Fest Og Hverdag

Smukke krøller som er store, perfekte og bløde ala Hollywood kan du lave med 2 ting: Dit hår og et glattejern. Stort set uanset længden på dit hår kan du lave krøller i kort, halvlangt eller langt hår.

Glattejerns Guide

Har du kort hår kan du vælge GHD Gold Mini. Det er produceret med varmeplader, der blot er 1 cm bredde. Det gør jernet ideelt til kortere frisurer. Har du længere hår kan du i stedet vælge GHD V Glattejern Gold Max som er perfekt til det længere hår, krøllede eller krusede hår med dets brede plader og afrundede kanter. Det laver smukke krøller som holder rigtig længe.

Krøller og “how to do” med et glattejern

Først er det en god ide´ at beskytte dit hår med en heat protect spray mod varmen fra glattejernet, så det ikke bliver ødelagt af varmen fra dette. Efterfølgende kan du bruge en hårspray, som holder dine krøller på plads hele dagen uden at håret virker stift af lak, så er Hair Spray Final Fix Style fra GHD et rigtig fint valg. Jeg har fundet nogle videoer, som guider dig igennem de forskellige trin til at lave de smukkeste krøller.

Læs også: Smokey Eyes – Få Trin For Trin Guiden Her

Herunder får du et kig på hvor vildt og smukt et glattejern kan give dit hår de smukkeste Hollywood krøller md en teknik, hvor du ikke behøver at vride armen af led og det går samtidig hurtigt at skabe dine krøller.

Bølgende Krøller

Vil du have blide bølgende krøller kan du se denne video, hvor håret får et fantastisk løft, så det ikke ser tungt ud.

Krøller eller glat hår…

Jeg er vild med krøller. Det har jeg dog ikke altid været, fordi jeg har masser af disse fra naturens hånd. Jeg drømte før om et smukt glat hår, det kan jeg også lave med et glattejern. Super opfindelse det jern og jeg er vild med krøller, som nu kan styres med dette.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med krøller i frisuren om det så er til hverdag eller fest. Når håret sidder gør det altså et og andet ved selvtilliden og det feminine i mig får endnu mere plads.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *