Blog

Bloggerblomster & Mine Favoritblomster I 2020

6. juli 2020 MissK 0Comment

Bloggerblomster & Mine Favorit Blomster

Bloggerblomster, sikke et navn egentlig. Jeg hørte det igen nyligt ved en blomsterhandler, som et salgsargument. Det virkede nu ikke på hende her. Jeg er da vild med blomster og disse kan også tilhøre kategorien bloggerblomster, men er i høj grad mere baseret på smag, stemning og udtrykket for årets have og altanliv for mig.

Bloggerblomster - blomster - tørrede blomster - evighedsbuket - livsstil - interiør - Fynske Influencers - kristina sindberg - bloggerliv - love2live

Bloggerblomster & Evighedsbuketter 

I dette forår og sommer har jeg fået utrolig mange smukke buketter i forbindelse med en operation. Disse har jeg tørret en del af. Jeg har faktisk aldrig haft en decideret evighedsbuket, men med de tørrede blomster, som nu hænger i mit bryggers kan jeg lave mig en sådan. Dog synes jeg nu, at de er ret hyggelige at have hængende i buketter og pryde en lidt kedelig væg. Du kan se dem herunder på billedet.

Bloggerblomster - blomster - tørrede blomster - evighedsbuket - livsstil - interiør - Fynske Influencers - kristina sindberg - bloggerliv - love2live

Hvad med haven….

Farverige Blomster I Haven

I haven har jeg taget nye farver ind i år. Det er et farveorgie fra hvid til lyserød over til knaldrøde blomster, som jeg har i haven og på altanen i år. Tvillingeblomster er en ny plante for mig. Den er vildt smuk og bliver bare ved og ved med at danne de smukkeste lyserøde blomster og er nem at passe. Glemmer jeg at vande den, så falmer den, men den er hurtigt tilbage igen, når den får vand. Den er herunder på billedet og er ret prisvenlig også, udover at den giver så mange smukke blomster.

Tvillingeblomst - Bloggerblomster - blomster - tørrede blomster - evighedsbuket - livsstil - interiør - Fynske Influencers - kristina sindberg - bloggerliv - love2live

Ud I naturen Til Trendy Blomster

På mine ture i naturen er det imponerende som jeg drages af valmuernes smukke røde farve og det her med at hvis vi plukker dem, så kan de ikke leve ret meget længere, så de skal bare blive ude i markerne og ved vejsiderne. Solsikker er så majestætisk en blomst og derfor imponerer den mig også helt vildt. Den er dog også ret fin i en høj vase i hjemmet, syne jeg. En sommerbeskæftigelse fra barnsben har været at plukke blomster i vejkanten og tørre disse. Det kunne også blive et hit i år at indramme dem fint efter tørringen.

sommer -blomster - tørrede blomster - evighedsbuket - livsstil - interiør - Fynske Influencers - kristina sindberg - bloggerliv - love2live - solsikker

blomster - tørrede blomster - evighedsbuket - livsstil - interiør - Fynske Influencers - kristina sindberg - bloggerliv - love2live - valmue

Min bedste rettesnor er at vælge med din egen passion for farver og arter af blomster. Bloggerblomster er vildt inspirerende så tag noget med til inspiration fra dem og andre steder. For eksempel på Instagram, hvor der er masser af smukke billeder af blomster til inspiration.

Kærligst Kristina / Love2Live <3

Følg med mig på Instagram @kristinasindberg

Du finder Love2Live på Facebook her >>>

Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing
Foto-credit Alex Tran

Kristina Sindberg | Livsstilsblogger på Love2Live | Forfatter |

Iværksætter | Online Marketing Manager & Ejer KS – Online Marketing |

Kontakt & Om Mig finder du her >>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *