Blog

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Tryller Rynker Væk For Vildt

4. juli 2020 MissK 0Comment

Elizabeth Arden Hudpleje, Der Rykker Vildt (med rynkerne)

Elizabeth Arden har mange af os nok kendt i rigtig mange år for sin skønhedspleje. Hvem er ikke kommet hjem fra en flyvetur på ferie med klassikeren: En sampak af diverse Eight Hour produkter. Eight Hour Creamen har været min trofaste følgesvend siden 80´ erne. I forbindelse med en hård periode for krop og sjæl i dette forår 2020, som satte tydelige spor i min hud (af ælde…) gik jeg tilbage, hvor det næsten startede for mig med min hudpleje. Jeg købte nu i en lidt anden kategori af hudpleje end dengang, nu for mere moden hud. Jeg købte deres ceramide capsules og tilhørende cream og fik en lille prøve på deres øjencreme med også.

Elizabeth Arden - Ceramide Capsules - Eight Hour Cream - hudpleje - Kristina Sindberg - Love2Live - blog tips og tanker - livsstil - plus 40 år - skønhed og livsstil

Et Fantastisk Resultat Med Elizabeth Arden

Jeg er imponeret over den hurtige virkning, som jeg opnåede med ceramide kapslerne. Det var virkelig lige det, som der var behov for i den periode. Jeg er nu generelt noget utålmodig, og overvejede endnu engang i mit stille sind noget mere drastisk ift. mine rynker (botox eller noget i den stil), men de fine kapsler sejrede. Ansigtscreamen ligeså, som udover at virke både blødgørende, beskyttende og genopbyggende er virkelig drøj. Ja, faktisk har jeg ikke i mange år haft så drøj en ansigtscream. Nu kunne det her måske godt lyde reklame-agtigt, det er det ikke. Jeg deler som mange af jer ved ud af mine erfaringer og AHA oplevelser her på Love2Live, og skriver aldrig nogensinde om noget, som jeg ikke kan stå inde for. Det her er min ærlige og kærlige mening fra kvinde til kvinde/mand.

Holdbart Resultat Med Ceramide Capsules

Alle kapsler fra Elizabeth Arden er brugt op, og har været en måneds tid, og jeg har fortsat med cremen alene. Jeg kan tydeligt se forskellen uden de her “trylle rynker næsten væk kapsler”, som har været lang nok til at sende mig direkte tilbage til en hud med tydeligere markeringer. Så der er testet godt og grundigt igennem.

Hermed tips givet videre… OG skulle du have lyst til at få de blødeste kysselæber, ditto hænder og en utrolig hurtig reparation af sprækker på huden, så er min trofaste følgesvend Eight Hour Cream serien lige det rette.

Du kan læse lidt om historien bag Elizabeth Arden (Engelsk) HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Kristina Sindberg - Love2Live - Influencer - blog - dansk livsstilsblogger - +40 år livsstil

Kristina Sindberg | Livsstilsblogger på Love2Live | Forfatter |

Iværksætter | Online Marketing Manager & Ejer KS – Online Marketing |

Kontakt & Om Mig finder du her >>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *