Blog

Sommermorgen Iført Pyjamas Bukser & Bikini

18. juli 2020 MissK 0Comment

Sommermorgen I Pyjamas Bukser & Bikini

Sommermorgen i Pyjamas bukser & bikinitop //Reklame i samarbejde med Hunkemøller //

Her står jeg, og nyder en smuk dansk sommermorgen. Normalt er jeg vild med at ligge og slænge mig i sengen om morgenen, men når det er sommer og sol ved jeg ikke noget bedre end at stå tidligt op til fuglenes kvidren. Jeg nyder stilheden og blot at være i min egen lille verden og altid i noget casual tøj, med kaffekoppen i hånden og med en croissant til 🥐

sommermorgen - pyjamas bukser - Hunkemøller - Kristina Sindberg - livsstilsblogger - Influencer - love2live

 

I dag var varm fra den tidlige morgenstund, så jeg iførte mig straks efter morgenbadet en god portion solcreme, bikini og mine løse pyjamas bukser og afsted til vandet det gik.

 

En Perfekt Sommermorgen & Start På En Travl Dag

Vandet gør noget helt særligt ved mig. Det giver ro og balance i mit liv. De florlette py-bukser er jeg vild med, fordi jeg blot kan tage afsted som i dag til vandet i dem, da de både ser fine ud, og samtidig er skønne at have på. Med den opnåede energi-indsprøjtning fra denne sommermorgen blev en travl dag bare lettere, fordi hovedet fra morgenstunden blev fyldt med al den gode energi, som fyldte mig med  masser af overskud.

Pyjamas bukserne finder du HER >>>

Mere nattøj >>>

Nattøj & Loungewear >>>

 

Iført Pyjamas Bukser & Weekend I Sigte

Nu er weekenden i sigte, og jeg kan på det varmeste anbefale at tage sådan en detox iført pyjamas bukser, og hvad der nu lige passer dig og dagens temperatur at tage på til. Du kan forresten også se mig sidde på en gynge i silende regnvejr på en varm sommermorgen i et lejet sommerhus og bare nyde duften af regn og den rene duft, som den udsender. Bare hvis du skulle have lyst at prøve det også. Det er skønt og så med et varmt bad bagefter og morgenkaffen naturligvis.

Hunkemøller er kendt for deres lingeri, men de har altså også lækkert nattøj, homewear og badetøj (det sidste er også perfekt til sommerregnfulde morgener, som beskrevet herover). OG…Oveni til særdeles fornuftige priser, så du kan forkæle dig selv, eller en du holder af med masser af lækre sager, som bare hiver det feminine endnu mere frem.

Du finder masser af fine sager fra Hunkemøller til al slags humør og vejr HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live <3

sommermorgen - pyjamas bukser - Hunkemøller - Kristina Sindberg - livsstilsblogger - Influencer - love2live

Følg med mig på Instagram @kristinasindberg

Du finder Love2Live på Facebook her >>>

Kristina Sindberg | Livsstilsblogger på Love2Live | Forfatter |

Iværksætter | Online Marketing Manager & Ejer KS – Online Marketing |

Kontakt & Om Mig finder du her >>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *