Love2Live Business

Nyt Job ? – Hvilken Strategi Skal Vælges

10. november 2017 MissK 0Comment

Nyt Job & Noget Om At Lægge En Strategi

Nyt Job - Kristina Sindberg
Netop eksamineret i Kommunikation, Coaching & Konflikthåndtering Oktober 2017.

Nu er det præcis en måned siden, at jeg fik armene ned efter at have taget min eksamen. Nu står den på nyt job. MEN… Hvordan finder man så lige sådan et ? Det har jeg brugt nogen tid på at finde ud af. Det skal jo ikke bare være et job, det skal være et job, hvor jeg både kan give den hele armen, med det jeg er bedst til og ud af dette også det, som jeg nyder mest.

Så en skøn cocktail af disse:

15 Kompetencer, Som Jeg Kan Byde ind med I Et Nyt Job Er:

 • Smilende og imødekommende modtagelse både telefonisk og/eller personligt
 • Nærværende dialog med kunder og samarbejdspartnere
 • Får altid fulgt kunden / opgaven til dørs
 • Særdeles tillidsvækkende kunderådgivning
 • Rådgiver dygtigt kunden til den rigtige løsning
 • Kan både hæve helikopteren eller sænke den afhængigt af behovet for dette i min rolle i virksomheden
 • Forandringsparat – Kan både skifte kurs eller fokus i takt med udviklingen både i og udenfor virksomheden og hurtigt sætte mig ind i nye områder.
 • Har en udpræget evne for at få tingene til at ske og følge disse til dørs
 • Energisk
 • Sikrer indkommende opgaver, forespørgsler og tilbudsgivning bliver løst
 • Jeg sikrer at din virksomhed er til stede på relevante messer og events
 • Jeg laver alt forarbejdet fra booking, bemanding og opbygning af messer samt koordinerer internt og eksternt med relevante kolleger, partnere og pressen.
 • Ad hoc opgaver / salg, kundeservice, marketing, SoMe, kaffe på kanden og facilitering af rammer og diverse praktiske opgaver til møder også med kort frist
 • Pligtopfyldende
 • Vægter virksomhedens værdier og holdninger passer med mit mindset

Så det er jo fint, og alt er godt…

Men nej ikke helt. Jeg har masser af andet, som jeg kan tilføre, og som jeg er vild med at lave. Men som formidler af “what´s in it for me” ved jeg godt at ved at sende sådan en smøre afsted, så lander jeg i bunken med, det orker jeg ikke at læse. Lidt som at spørge ind til en vare, hvor man så får den længste historie om, hvad denne vare kan og kun 3 af disse har interesse for om denne vare kan bruges. OG for det ikke skal være løgn, så har jeg også lige dette at byde ind med i…

Et Nyt Job Kan Jeg Også Tilbyde Viden Og Erfaring Med:

 • SEO
 • Analyseværktøjer
 • Digitale strategier og udførelse af disse
 • SoMe
 • ”Google Love”
 • Linkbuilding
 • Duplicate Content & Værktøjer til at sikre mod dette
 • Content
 • Opbygning og design af hjemmesider
 • Webshop
 • Social selling
 • Nyhedsbreve

Nyt Job Og Noget Om En Strategi

Da jeg sandede, at ved at skyde alle disse kompetencer afsted i en ansøgning, samt skulle gøre mig tanker om, hvad et nyt job skal indeholde og hvilke værdier og holdninger, som jeg vægter i en virksomhedskultur, svimlede det lige et kort øjeblik for mig. Så tog jeg telefonen og ringede til en ven. Han arbejder med rekruttering og vi holdt 2 dage efter et møde. Jeg blev guidet og vejledt i vejen hen til både at tage stilling, fokusere og hvad der er mest væsentligt at se sig selv som en vare. Det var virkelig en “aha-oplevelse”. På samme tid var det lige det jeg havde brug for, så jeg nu kan sætte mig og styre direkte med min strategi hen mod mit mål.

Snup En Snak Med En HR Medarbejder/Chef Eller Et Rekrutteringsfirma

De kender gamet og tøv ikke med at ringe til en gammel ven / veninde og spørg om de har tid til at hjælpe dig en times tid over en kop kaffe. De er i gamet og min oplevelse gav mig så meget indblik i mekanismerne indenfor mit felt.

Nyt Job & Netværk – Virker Det ?

Tja… Her hjalp det mig at kende en indenfor rekruttering. Der hvor jeg synes, det kildrer lidt, er at netværke sig til et job. Det siges, at det er herigennem man får et job, men her er jeg i et brancheskift, og har ikke det store netværk indenfor kommunikation, marketing og digitale medier. Jeg har hjulpet en masse detail forretninger via Love2Live med tips og rådgivning til deres sociale medier, kampagner og meget mere. Bare fordi jeg synes, det er sjovt og ikke med et økonomisk benefit for øje til mig. De er alle vokset vildt både i kendskab, omsætning og nogle også med flere medarbejdere, og det har været sjove rejser.

LinkedIn & Nyt Job

Nyt Job - Kristina Sindberg

Har du en LinkedIn Profil ? Jeg har og du kan se den lige HER – Den er nu målrettet de typer jobs, som jeg kunne tænke mig at finde et nyt job indenfor. Inden den blev dette, var nogle af de søgeord, som jeg blev fundet under: pensionist (måske noget med at jeg har lavet pensionsløsninger håber jeg…) og skrankemedarbejder – Det kan jeg ikke gætte mig til hvor kommer fra andet end at jeg altid har været i front som den der modtager og har kundekontakten. Nu er søgeordene meget mere målrettede min profil, så må jeg se hvad der sker.

Her fandt jeg tips til at støve min LinkedIn profil af:

Den ultimative guide til en top professionel LinkedIn profil

Manden bag hedder Morten Vium og på hans hjemmeside Netværks Akademiet har han en masse gode tips, som jeg virkelig er blevet inspireret af. Det kan jeg varmt anbefale.

Nu ser jeg, hvor jeg lander. I næste uge tager jeg til Iværksætter Festival i Odense. Jeg er sikker på, at der bliver masser af inspiration at hente, og glæder mig helt vildt. Du kan checke programmet ud og tilmelde dig HER

Vil du checke indlæg ud, hvor jeg har hjulpet med SEO, SoMe og andet ? Så er der et par stykker her:

Testkørsel Af BMW   Madam Rosendahl   Mol & B Skincare

PSSTTT…. Du må endelig kontakte mig, hvis du har tips til hvilke muligheder, som du kunne foreslå mig. Eller hvis du har gode tips til jobsøgning. Jeg er vild med feedback, så tøv endelig ikke med at skrive en kommentar eller sende mig en besked på blogger@love2live.dk

Pøj Pøj på din vej.

De bedste hilsner fra

Kristina / Love2Live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *