Blog

Sommerfornemmelser & Skønhedsfavoritter I April

8. april 2017 MissK 0Comment

Sommerfornemmelser i April

Det her skønne vejr vi har her op til påsken er jo slet ikke til at modstå. I dag gik jeg resolut ud i haven med en saks og begyndte at klippe i alle de fine grene og blomster i alverdens farver uden at skænke det en tanke, om de passede sammen i en vase. Jeg er vild med naturens mange farver, og disse tager jeg også med ind i mine skønhedsfavoritter, uanset om det er tøj eller kosmetik.

Sommerfornemmelser - April - skønhed - love2live

Sommerfornemmelser for en ny creme

Jeg har prøvet en ny creme af. Den er fra Aussie-brandet, Grown Alchemist. Jeg bruger den ovenpå min serum fra MOL&B Copenhagen Skincare og mit første indtryk var at den var et nummer for let. Den fik en chance og efter et par ugers brug har jeg vænnet mig til konsistensen og føler en dejlig velvære i min hud, når jeg påfører den og ligeledes efterfølgende. Jeg bruger den både morgen og aften. Makeuppen sidder flot på den og jeg oplever at den giver min hud en blødgørende og beroligende virkning. Den er nomineret til Goodieboxprisen i Danish Beauty Award 2017.

2 trofaste skønhedsfavoritter

Er Clinique´s  quickliner i en gråbrun farve og til Chanels duft Chance. Har jeg ikke mere af den første, så er jeg altså på den. Den gør at jeg ligesom bedre kan kende mig selv i spejlet, den farve. Jeg er vild med dens bløde stift, dog synes jeg den er lidt hurtigt brugt op, men den er jo også en favorit. Lidt ligesom yndlingschokoladen, den forsvinder lidt for hurtigt. Chanel Chance er min nr 2 i favorit rækken af dufte. I denne tid synes jeg at den er virkelig sommerfornemmelser for mig.

Sommerfornemmelser med Daniel Wellington

For nylig sad jeg og satte diverse ind på Gul & Gratis. Herinde så jeg pludselig mit længe ønskede Daniel Wellington ur med sort rem og rosa guld urkasse. Det var aldrig blevet brugt og der var kvittering, så jeg kontaktede sælger og inden jeg så mig om var jeg på vej til Nordfyn for at hente det. Man kan altså gøre nogle gode handler her og der. Det er jeg vild med. Find masser af inspiration til ure her: Daniel Wellington.

Nu er der sat en lille vase med stjernemagnolia op i mit badeværelse og den pynter så fint derude synes jeg. I stuen er der grene med små skud og gule blomster og hyacinter. Åh for dejlige sommerfornemmelser her i april.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *