Blog

Starskin Glowstar – Sådan Får Du (Mere) Glød Til Din Hud

8. april 2017 MissK 1Comment

Starskin Glowstar

Den her er smart… Virkelig smart og let at bruge. Starskin Glowstar giver virkelig det, den lover. Blød hud, minimerede rynker og masser af udstråling. OG… det er altså lige mig. Nemt og enkelt og resultat. Ja Tak.

starskin glowstar - love2live - kristina sindberg

Sådan Bruger Du Starskin Glowstar

Den lille svamp ligger i en helt tæt pose. Du åbner posen… Surprise… OG hælder et par dråber vand i (ikke mere). Du trykker blidt på posen og får vandet “puffet” ind i svampen. Herefter tager du svampen op, og bevæger den i cirkler rundt i ansigtet, mens den skummer. Det føles lidt som et skumbad for ansigtet. Har du sensibelt hud, så brug den ca 1 minut og ellers 2-3 minutter. Herefter skyller du dit ansigt i masser af rindende lunt vand. Det er vidunderlig selvforkælelse og jeg er vild med den lille svamp og “skumbadsfornemmelsen”. Læg den tilbage i posen igen efter brug, da der er til 3 gange i en svamp. Den er virkelig aktiv, så brug den med et par dages mellemrum.

starskin glowstar - love2live - kristina sindberg

Det her er virkelig imponerende

Jeg kunne øjeblikkelig se og mærke resultat. Det er den mest behagelige måde, som jeg nogensinde har fjernet de tørre døde hudceller i ansigtet på. Væk med de små grå kedelige “banditter” og ind med glød og minimerede tørhedsrynker. Den er nomineret i Danish Beauty Award 2017 og den er virkelig nomineringen værdig.

Den koster 70 kr. og du kan købe den hos ASOS (OBS: Ikke sponsoreret – bare et tip).

Jeg kan på det varmeste anbefale denne lille pad til at give en smuk hud på en legende let måde.

Vild med at få glød og blød hud ? Så check mit indlæg ud om DIY læbescrubs

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Starskin Glowstar – Sådan Får Du (Mere) Glød Til Din Hud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *