Blog

Plus Fyrre Og Vi Er Stadig I Live For The Record

24. november 2016 MissK 2Comment

Plus Fyrre – HEY… Vi er (altså)stadig i live

Plus fyrre og stadig i live. Det er der nogle af Hollywood stjernerne, som er ret tydelige eksempler på. Mere i live end nogen fra de udødelige 18-25 årige kan forestille sig. Som mor til tvillinger på snart 19 år (og en teenager mere) hører jeg ret jævnligt på lidt af hvert, som får mig til at skrive om nogle naturlige tanker for dem, men her vil jeg lige gøre op med dette, som jeg gør herhjemme.

Plus fyrre - +40 - love2live.dk af Kristina Sindberg
Cameron Diaz (godt nok i en yngre version) MEN jeg kunne altså stadig finde på sådanne “morsomheder” i Plus Fyrre alderen.

Plus Fyrre og livet er altså bare still going strong

Selvom mit “Dreamteam” nogle gange får nogle vildfarelser i anden retning. Jeg er vild med at se, når de forfærdet kigger på mig, når jeg fyrer op for Gulddreng i radioen. OG… Lidt mindre vild med ikke at kunne forstå en reklame for en koncert, hvor “Ukendt Kunstner” åbenbart i min hjerne er en surprise kunstner… (og hvem ved måske er det et af mine store idoler der dukker op: Justin Timberlake), og de så ligger flade af grin over, at der er et band, som faktisk hedder “Ukendt Kunstner”.

For The Record

Er +40 alderen lige præcis her, hvor jeg synes livet virkelig byder nye muligheder. Der er ikke en konstant: “jeg er på” i forhold til børn mere. NU kan jeg igen tage mere tid til mig selv. HER er det så, at det begynder at blive interessant. Hvad skal jeg lave ? Hvad har jeg lyst til ?Hvilke ting kan jeg i mit tøjvalg ? Med min kosmetik ? Hår ? Hvad vil jeg nu bruge al denne frihed til ?

+40 Tanker og livet videre

Dem har jeg gjort mig en del af. Jeg fandt ud af, at jeg savner at se mine veninder mere, samt at møde nye mennesker. Ikke fordi jeg ikke gjorde dette, men nu kan jeg køre til byen og nyde en brunch, tage til en middag eller event med KLUB Q eller i endnu mere privat regi mødes med veninder til en middag. Da mine børn var mindre, var dette ikke helt muligt for mig (jeg var alene med dem) MEN… Her kommer så lige et tip til de yngre læsere. Få børnene passet i ny og næ, så du husker at forkæle dig selv med en weekendtur med kæresten, veninder eller hvem du nu nyder dette med og stå af ræset et øjeblik, så du fastholder at mærke og nyde dine egne behov. Det gav mig styrke, og i og for sig handler det om næsten det samme i +40 alderen, her er det et spørgsmål om at få lavet flere af disse aftaler efter min mening.

Spis og skrid

Gjorde jeg da børnene var yngre. Det var en veninde, som opfandt dette koncept. Vi mødtes med hvert vores “Dreamteam”, spiste sammen og kørte hjem igen kl 20. VUPS… Jeg havde fået nogle dejlige timer og ligeså havde børnene med andre børn og så en glad mor med mere overskud.

Nu er det stadig spis og skrid

MEN på en helt anden måde. Konceptet holder stadig. Vi mødes i et par timer, power snakker og nyder en brunch, en kop kaffe eller en middag. Det kan både være på en helt almindelig hverdag eller i weekends. Det skønne er at få set hinanden, og nu kan vi snakke uden afbrydelser. Der bliver talt en del om: Kropsformer og hvad kan jeg bære af tøj. Makeup og nye tiltag her. Frisurer og hvad der nu kan leges med, og ikke mindst hvad livet nu har af muligheder…

Med al den frihed der er +40

Jeg nyder at tage på weekendtur med kæresten og alle mine aftaler med veninder og en date med kæresten. Koncerter med fed musik og vrik med hofterne. Deraf kom jeg til at tænke på Cameron Diaz, og de vrik hun kunne lave i filmen: “Charlies Angels”. Jeg har altid været ret vild med hende. Det sjove smil og den her helt naturligt blanke “tag det som det kommer”, hun spiller i denne serie. Hun er også + 40 nu, og du kan læse et interview, hvor det pudsigt nok er nogle af de samme ting, som hun også gør sig af tanker om plus fyrre alderen.

Love Letters: Cameron Diaz Tells All

Jeg er ret enig med hende om en tubetop i tøjvalget for øvrigt.

https://love2live.dk/guld-nitter-musik-ny-version/

SO… Here We Go….+40

Tag til koncerter, foredrag og brunch. Shop det der for dig fremhæver lige dér, hvor du er allermest flatterende. Måske har du lange slanke ben og en lille topmave. Det er vi så to om 🙂 Jamen så vis dine ben frem, og former er sq ret smækre, også når du er plus fyrre. Nyd at kunne boltre dig med kæresten overalt i huset og når I får lyst, så “DO IT”. Det er noget af alt det vi +40 kan nu, og vi har masser af energi til dette, selvom mange af den yngre generation tror, vi står med det ene ben i graven. HEY… De skulle bare vide, hvad der er af samme muligheder for os, og at vi rent faktisk i vores tidsalder har valgt at give den max gas.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Plus Fyrre Og Vi Er Stadig I Live For The Record

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *