Blog

CrossEyes – Excellent Service Med Indlevelse

17. juli 2017 MissK 0Comment

CrossEyes gav mig et skarpere syn.

CrossEyes faldt mit valg på, da jeg skulle vælge en optiker til at give mig en synsprøve. I lang tid har jeg haft et syn, som blot er blevet trættere og lidt uskarpt i det. Egentlig troede jeg at en tiltagende hovedpine og det her med at stille skarpt var et udslag af for mange ting hældt op på tallerkenen, samt at jeg deraf var mere træt i mine øjne og hoved.

CrossEyes - lovelive - Kristina Sindberg

 

CrossEyes & Synstesten

Synstesten foregik med stor indlevelse og var virkelig en behagelig oplevelse. Der var ingen pegefingre, men udelukkende indlevelse og en professionel tilgang til denne. På et tidspunkt farede der en “nu skal jeg vise at jeg kan se alt” i mig, hvilket jo var fuldstændig tåbeligt. Jeg havde set på de samme (tror jeg nok) plancher nogle gange og havde hurtigt lært dem udenad, lidt som en tabel. Det slog mig heldigvis, at den eneste jeg snød var mig selv. Vi fik et grin af dette. Jeg tænker at det var en slags fornægtelse af de +40 og behovet for briller eller linser, som stak sit grimme hoved op i mig. Det er ikke altid let at acceptere alderens små som store hints om netop alderen for mig.

CrossEyes – fra 0 til 2 på en halv time

Line som er optiker i CrossEyes i Odense var yderst sympatisk. Jeg har kun tidligere haft skærmbriller, som altid å ved min side, i stedet for på min næse. Jeg blev målt til et 2 tal…. Line kunne godt forstå, hvis jeg havde hovedpine og svært ved at se mindre bogstaver, når jeg læste. Så slut med dette nu. Linser har jeg valgt, for at undgå at jeg tager brillerne af. Line og jeg fik en god snak om briller eller linser. Jeg hældte til linser, men ved samtidig, at jeg ikke er vild med fingre øjnene. Jeg har nu ind og blive trænet i dette, og blev som lovet ikke lukket ud før, de var helt sikre på, at jeg kunne finde ud af at tage linsen på og af. Nu er jeg i gang med tilvænning, og føler med den gode oplevelse og gennemgang, at jeg på første dag er godt på vej.

Vil du finde din CrossEyes ? Så check ud HER 

OBS: ikke sponsoreret indlæg, bare min ærlige og kærlige mening om en indlevende og professionel oplevelse.

CrossEyes - lovelive - Kristina SindbergLottrups Gård i Odense

I Lottrups Gård finder du også en masse andre spændende forretninger. Blandt andet  Restaurant Marie-Louise, Salon Lottrups Gård, børnetøjsforretningen minimig og Cafe´ Kosmos

Vil du læse mere +40 ? Se mit wakeup call via link herunder:

Plus Fyrre Og Vi Er Stadig I Live For The Record 

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *