Gæster På Bloggen

Martin Bager Wulff Er Gæsteblogger På Love2Live

17. maj 2017 MissK 0Comment

Martin Bager Wulff Gæsteblogger på Love2Live

I dag er der fint besøg af forfatter, blogger og meget meget mere Martin Bager Wulff her på Love2Live. Jeg er ret vild med hans måde at skrive på og hans livsindstilling. Hans bog: Vægttab Med Nosser, historien om Walthers Vildt Underlige Verden og at sige et job op for at gå afsted med en ide´ i sit hoved får du hans egne ord om herunder i artiklen.

Martin Bager Wulff - gæsteblogger - love2live af Kristina Sindberg

 

Martin Bager Wulff (med det borgerlige navn Martin Wulff), søn af den tossede rockmusiker, Torben Wulff, og den skøre pianist, Marianne Wulff, og barnebarn af den danske gøgler, Ove Bager, “kendt for bl,a. Lundeborg hymnen”, er opvokset i Tarup i Odense.

Martin udtaler: “I Tarup føler jeg mig hjemme. Jeg hilser på alle, også selv om de kigger underligt på mig, De ved jo ikke, at jeg har haven med byens højeste træ!”

Martin har altid kedet sig i skolen, og de første 8 år var hans svar til spørgsmålet ‘hvad skal du efter 10. klasse?’: “Jeg skal vel sove og så ellers ud at lave stand up?”

9. klasse tog Martin på Korinth Spejderefterskole og i 10. klasse besluttede han sig for at vise de gamle lærere på folkeskolen i Højstrup, at han kunne, hvad han ville. Han scorede et mundtligt karaktergennemsnit på 11,4 og begyndte også at skrive på sin endnu ufuldendte roman om Walther Minum, og ikke mindst samfundspolitiske digte om alt fra krig til generel ondskab. Martin har i flere år været aktiv som frontfigur for musikarrangementet ‘Orange Festival’, hvor han også selv spillede bl.a. mundharpe og klaver, som han har lært autodidakt.

Martin udtaler: “Jeg synes, at undervisning er hæmmende for min kreativitet. Jeg skaber bedst uden faste regler og rammer, ellers overtager jeg bare en evne fra en anden, og hvad er det nyskabende og sjove i det?!”

Martin arbejder også som manuskriptforfatter for et  filmselskab og øver sig ihærdigt på skuespillerkunsten. Ud over musikken, skrivningen og skuespillet, arbejder Martin som tjener og har en stor passion for mad og UMAGE, som er hans livsfilosofi.

Martin udtaler: “Hvorfor gøre noget, hvis man ikke gør sig umage med det?!”

Martin Bager Wulff færdiggjode sin debutbog ‘Vægttab Med Nosser’ i 2015, der er etteren i en planlagt serie omhandlende det sværeste i verden. Nemlig at ændre sig! Han arbejder sideløbende på sin roman om Walther Minum, en tosset fortælling om et ungt menneske, der ikke forstår den verden og tid, han er blevet indespærret i, men som med sit skæve og humoristiske livssyn og vanvittige personlighedsspaltning gør hvad han kan, for at finde sin plads i tid og sted.

Martin udtaler: “Walther Minum er det største projekt i mit liv, og det kan fra tid til anden gøre at jeg rejser væk i mit sind, for at finde ham…”

Martin Bager Wulff er født den 13. juni 1992.

Martin har det sidste år været front figur på Soup Stone café i Odense, hvor han sammen med Stephen Paul og sine andre kollegaer har placeret restauranten på det gastronomiske landkort i Fyens top 3 over bedste restauranter, de kom også på en flot anden plads i Best of Odense i både top kategorien “service” og “take away” Martin opsage i april sin stilling som restaurant chef til trods for de netop havde åbnet restaurant nr 2 i Odense og så endda på en af byens mest flatterende adresser i Cortex Park, da Martin kort efter sin fratrædelse blev interviewet og spurgt om grunden svarede han kort og kontant at “der er en ny ide der ikke vil forlade mit hoved, og jeg kan ikke arbejde på noget andet end den og min kommende roman”

Hvad det nye eventyr Martin Bager Wulff går rundt med inde i hovedet må tiden vise men hvis det er lige så tosset som at gå fra Odense til Paris bliver det nok ikke det sidste vi høre til ham!

Tusind tak til Martin Bager Wulff – Vi må se hvornår han dukker op her eller der igen.

 

Er du også vild med at læse Martin Bager Wulff ? Så se flere skiverier fra Martin HER  og læs mere om Forlaget Proportion

Du kan møde andre gæstebloggere på Love2Live HER – Der er både  indlæg fra Odense Bloggers og andre som rammer mig i hjertet og / eller hjernen med deres skønne måde at skrive og fange min interesse og opmærksomhed på.

Kærligst Kristina / Love2Live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *