Blog

Hjælp Med At Redde Lucca – Forældre i Kamp Mod Tiden

2. december 2016 MissK 0Comment

Hjælp Med At Redde Lucca

Hjælp Lucca har en læser lige skrevet til mig. Vil du ikke nok dele budskabet om indsamlingen på din blog ? Hun er dagplejemor og bor tæt på Lucca. Åh jeg synes, det er barskt. Men jeg gør det, og håber at kunne være med til at øge chancerne for lille 2 årige Lucca, som er dødeligt syg af en sjælden kræftform. Jeg indsætter her et link til en artikel om Lucca og hendes forældres kamp. Samt link til indsamlingen lidt længere nede.

Forældre i kamp mod tiden: Sjælden kræft:

Hjælp Lucca - love2liveVil I hjælpe Lucca ? Så er der en Facebookside, som kan deles, og hvor I kan læse oplysninger til indsamlingen. Der opdateres jævnligt med telefon nummer til MobilePay, derfor sætter jeg ikke et nummer ind her. I kan se dette HER på Hjælp Kræftsyge Lucca´s side på Facebook.

På opfordring og med ønsket om helbredelse både til Lucca og alle de mennesker, der kæmper mod denne onde sygdom, skriver jeg dette.

Kærligst Kristina / love2live

Fuck Cancer - love2live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *