Blog

November Favoritter Og Nye (PÅ)HIT i December

1. december 2016 MissK 2Comment

November Favoritter På Love2Live

November har været fyldt med masser af spændende ting og oplevelser i mit liv. Mange lige til at tage med ind i december og for den sags skyld hele året rundt. Her får du en lille video fra den forgangne måned og lidt om hvad der skal ske…

I december på Love2Live

Jeg glæder mig til min første julemåned med alle Jer trofaste som nye læsere i mit lille univers her på love2live.

November måned med Love2Live

OG… Nu skriver vi december. I vil kunne finde indlæg fra den lille video i seneste indlæg her i siden (på mobil herunder). Herudover er der blevet programmeret lidt, derfor vil I opleve en “LÆS MERE” knap nogle gange fremover. Er du selv blogger, og har lyst til at lære dette, har jeg fundet vejen til denne. Små sejre og ny viden er vidunderligt, og jeg deler det gerne med dig. Send blot en mail til mig. Jeg glæder mig til at skulle præsentere love2live´s netværks program for det kommende halvår. KLUB Q er virkelig blevet en succes, og jeg glæder mig til nye oplevelser med Jer. Skulle der være særlige ønsker og ideér, så send mig endelig en mail på:

blogger@love2live.dk

December – Julen er hjerternes fest

I vil finde både mine ideér til julehyggelige stunder, tanker jeg gør mig om det med hjerternes fest og lidt mode og skønhed i den næste tid. OG… De der ting som bare sker for mig, som jeg kalder “AHA Oplevelser”. Jeg startede: Vidste Du Forresten #1 op i november, og vil fortsætte med denne fremover. Her går jeg lidt tættere på forskellige dilemmaer og meget andet og til tider måske endda en anelse provokerende men med mit twist og personlighed.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “November Favoritter Og Nye (PÅ)HIT i December

    1. Kære Bodil.
      Jeg tænker på Jer og håber blot at kunne være med til at bidrage, så I får en rask lille pige igen. Alt det bedste og mere til ønsker jeg Jer <3
      Kærligst Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *