Blog

Fynske Havnebade – Her Får Du Min Favorit

21. april 2018 MissK 0Comment

Fynske Havnebade

Fynske Havnebade er der efterhånden nogle stykker af. Solen skinner og vandet hiver i mig. Jeg har en favorit og det er havnebadet i Faaborg. Her er så fint, skøn udsigt og så er det samtidig en ualmindelig smuk tur dertil fra Odense (og mange andre byer på Fyn) igennem ren idyl og Svanninge Bakker dertil.
Fynske Havnebade - love2live - Kristina Sindberg - Guide til Fyn

Snup En Tur Til Fynske Havnebade

Efter job på så smuk en solskinsfyldt forleden dag måtte jeg bare besøge et af de fynske Havnebade og så faldt valget altså på Faaborg. Her er også mange små hyggelige steder at spise både ved havnen og nogle få hundrede meter derfra oppe i byen. Så hvorfor ikke bare lave en afslappende aften ud af det ?
Det gør jeg ofte i sommerhalvåret. Enten en hurtig dukkert og hjem til grillen eller en tur på et hyggeligt spisested i Faaborg efter dukkerten.
Fynske Havnebade - love2live - Kristina Sindberg - Guide til Fyn

Det giver mig en følelse af at holde ferie…

OGSÅ selvom jeg har været på job dagen igennem. Det er skønt og forlænger for mig sommeren og giver masser af energi efter en lang dag.
Fynske Havnebade links:
Vil du have inspiration til Faaborg og oplevelser der ? Så check denne guide ud:
Kærligst Kristina / Love2Live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *