Blog

Feriestyles som er uundværlige på din ferie

9. juli 2016 MissK 0Comment

Feriestyles jeg bare må have med i kufferten denne sommer

Feriestyles i en ferietid. Så er det endelig ferietid, og turen går afsted til ferieparadiset, vi hver især har valgt. Jeg elsker min store sommerhat, som jeg kan gemme mig under ud på eftermiddagen, når solen har bagt min hud eller blot til at nyde skygge under, imens jeg læser en god bog udvalgt til ferien.

Sommerhat - love2live

Her listen med de feriestyles som bare er uundværlige:

Ferie - love2live

 

Sandaler fra TKEES til 549,-

 

 

 

 

 

Læbepomade fra Rudolf til 179,-. Perfekt til at blødgøre dine læber efter en dag ved strand og pool og vind og vejr.

Lip Balm - love2liveHalskæde der smukt giver dig prikken over Iét til dit aftenlook. Du kan købe den hos Zandor       Halskæde - love2liveEt kuffertsæt købte jeg sidste år med 3 forskellige størrelser, den ene er kabinekuffert, de 2 andre er hver især givet til… HM… OK…Den store er til mig i hvert fald :-). Da vi sidste år var i USA, brugte jeg både den lille og den store, så var der plads til at gå shopping amok.

Lækkert kuffertsæt i frisk farve, så du kan se den på båndet i lufthavnen
Lækkert kuffertsæt i frisk farve, så du kan se den på båndet i lufthavnen

 

 

Du kan se mere her og vælge flere farver og størrelser hos rejsegear.dk

 

Feriestyles - love2live
Wolford kjole til det hele – min sommerhat og en sommertop fyld med farver fra Hilfiger

Min sorte Wolford tubekjole er et must, du kan se den her:  Du kan både bruge den som nederdel og kjole. Super smart og klassisk er den, og så kan du selv bestemme, hvor meget du vil “poppe op” med diverse accessories. Du får simpelthen 2 kjoler i en. Smart når der skal være plads i kufferten til det, du måske shopper med hjem fra din ferie i dit ferieparadis denne sommer.

Rigtig god fornøjelse med pakkeriet og nyd en fantastisk ferie fyldt med glæde og oplevelser.

Kærligst Kristina / love2live.dk

PS: Find her et stort udvalg af ferielæsning

PPS: Skulle I være uheldige så husk endelig en rejseforsikring inden I tager afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *