Rejser & (aha) Oplevelser

Edinburgh – Tips Til Forlænget Weekend

19. april 2017 MissK 0Comment

Edinburgh i Skotland rejsetips

Edinburgh har jeg besøgt i påsken i år. Her er virkelig storslået og smukt. Byen er let at overskue, og vil du have en forlænget weekend til en storby fyldt med charme, så er den virkelig et must at besøge.

Edinburgh - rejsetips - love2live - kristina sindberg

 

Edinburgh Old Town

Old Town er virkelig hyggelig og fyldt med spisesteder, pubs og cafeér. Tag de gode sko på, da det går op og ned af bakke og brosten. Vejret er også meget omskifteligt. Det ene øjeblik er det varmt som på en sommerdag og det næste er der en bidende vind. Jeg havde læst inden afgang at klæde sig på i lag var en god ide’ og det er et rigtig godt tip. Grassmarket i Old Town har hver lørdag et lille marked med alskens ting og sager, der er mange sjove ting og meget let lige at gå igennem og se. Grassmarket har også et synes jeg virkelig fint spisested: Petit Paris – Her fik jeg den bedste mad overhovedet på denne forlængede weekend.

 

Grassmarket Pubs & Fish and Chips

Her ligger masser af pubs. Du kan få fish & chips på dem alle (tror jeg… Nåede ikke alle sammen). Jeg skulle bare smage en gang fish & chips og fik også min lyst styret hos The Fiddler Arms  – Den ældste pub i Edinburgh er White Hart Inn – her blev der nydt solskin så de yderste lag tøj røg af i en fart og på kom solbrillerne i stedet. Du kan læse om den HER  Andre restauranter som jeg kan anbefale er Frizzante Proseccheria, hvor jeg fik den lækreste pasta og camembert (der hvor det bare løber ud med ost på den helt rigtige måde, når man skærer i den…).

Shopping i Edinburgh

Blev ikke til så meget. Jeg fik dog det fineste cashmere slag (uden tern) med hjem. Vil du have designerforretninger er det især oppe på George Street det foregår og parallelt med denne gade ligger Princess Street, hvor du finder Zara og stormagasinet Debenhams blandt andet. Check ud HER for shopping.

Edinburgh Castle

Kan stort set ses alle steder fra og er et stort tilløbsstykke. Jeg kan give et tip her: Book din billet online inden du tager derop og smut udenom køen. JUST SAYING…. Det gjorde jeg ikke… Men hermed tip givet videre.

Edinburgh - rejsetips - love2live - kristina sindberg

En tur i Highland

Det er simpelthen en oplevelse udover det sædvanlige. En dagstur op i Highland med bus. Først til Glasgow for ikke at køre samme vej ud og hjem sagde chaufføren, det var ren bonus, og stod ikke i beskrivelsen af turen. Første stop var Loch Lomond og en sejltur i dis og tåge ligesom jeg havde forestillet mig, det skulle være. Herefter gik turen til The Trossachs National Park med masser af historier undervejs om Rob Roy og William Wallace. Sidste stop var Stirling Castle. Wau… Sikke et syn. Jeg ventede hvert øjeblik, at Mel Gibson ville komme ridende alias Braveheart. Tripadvisor er en god ven på sådan en ferie. Du kan se turen til Highland HER og jeg kan på det varmeste anbefale at tage afsted og opleve denne storslåede og betagende del af Skotland.

SAS tur / retur til Edinburgh

Med SAS det gik både ud og hjem. Fly til tiden og så det skønneste kabine personale. Godt humør, fantastisk service og tid til hyggelige og søde kommentarer undervejs. Jeg gik agurk i deres shopping “vogn”, da der var 25% rabat for EuroBonus medlemmer, og jeg havde jo faktisk næsten slet ikke fået shoppet, fordi der var så meget at opleve. Så skønt med mit ellers ret udviklede shopping-gen at kunne toppe turen op i flyet hjemover.

Jeg kan på det varmeste anbefale en tur til Edinburgh. Her er masser at se, masser af historie iblandet lækre restauranter og hyggelige pubs.

Interesserer du dig for ture til Skotland ? Så læs dette virkelig informative og inspirerende indlæg af Miss Jeanett:

Vores road trip rute i Skotland

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *