Blog

Illustration Med Gennemslagskraft – Her Er Tips

24. april 2017 MissK 0Comment

En illustration er både smuk og sigende.

Derfor har jeg længe været på udkig efter den rette, der kunne “fange mig”, og det som Love2live står for. Det har været en virkelig spændende proces. Både let og samtidig har den givet dybere tanker om, hvad præcis der skulle med som det mest primære for mig i en illustration til Love2live. Dette finder jeg særdeles vigtigt i forhold til at få udtrykt det helt rigtige uanset om det er til privat eller erhvervsmæssig brug. Jeg fandt en helt fantastisk mand til jobbet.

Kristina Sindberg - love2live - Illustration

Skab en illustration med masser af sparring

Jeg fandt en særdeles kompetent tegner i Odense, som udover at tegne (og meget meget mere) kan spørge ind, så jeg virkelig både blev guidet i mine ideér og samtidig fik han mig til at gøre dybere tanker omkring mange små detaljer. Det er Carsten Frederiksen som udover at lave illustrationer også laver 3D visualiseringer og grafisk design og assistance. Jeg var vild med hans streger ved første kig. Det var sådan lidt HC Andersen agtigt og alligevel med et helt andet twist. Carsten spurgte mig indledningsvis ind til alt lige fra mit budskab og hvad jeg vægtede mest. Herefter lavede han de første råskitser, som jeg fik tilsendt og udbedt min mening om. Vi havde herefter en god og konstruktiv sparring, således at han med et udgangspunkt i de første skitser, som han havde ramt fantastisk… Herunder får du et kig med ind i processen.

OG jeg kan godt sige at det er lidt underligt at se sig selv rullet op på denne måde….

Jeg kan godt forstå, at der skal en god portion humor til at være politiker eller andet, som ofte ser sig selv afbilledet i illustrationer. Men når det så er sagt, var vi klar til at kunne gå videre til det endelige resultat. Jeg er ret vild med det visuelle og det at sætte en tankerække i gang denne vej rundt hos læserne. Hvis det er en virksomhed er mulighederne for en unik synlighed og genkendelse både skarp og beskrivende i en illustration, mener jeg. Disse forstås ligeledes på tværs af sprogbarrierer og alder.

Jeg er virkelig glad for min illustration. Jeg synes Carsten har fanget alt det, som jeg vægter på min livsstilsblog. Jeg kan på det varmeste anbefale Carsten Frederiksen til at skabe en illustration for dig eller din virksomhed. Du kan læse mere om ham HER

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *