Blog

Boligfornyelse Med Plakater – Uden Det Koster En Formue

17. september 2020 MissK 0Comment

Plakater Der Skaber Boligfornyelse

Lav en plakatvæg uden det koster en formue //reklame i samarbejde med Poster Store //

Boligfornyelse med virkelig fine plakater (mange af dem) til en skøn plakatvæg gav mig et helt nyt rum i mit hjem. Første kommentar jeg fik til billedet herunder var: Er det hjemme hos dig ? Jeps, det er det, var svaret herfra og mit ønske om at skabe et nyt rum med blandt andet beroligende naturplakater er nu ikke bare for mine øjne, men også andres blevet et nyt rum herhjemme. Jeg har været på en vildt spændende jagt hos Poster Store, som har givet mig masser af inspiration til min nye plakatvæg og min boligfornyelse.

boligfornyelse - plakater - posterstore - love2live - Kristina Sindberg - influencer

Boligfornyelse & Tips Til Plakatvæg Med En Skabelon

Hvor mange plakater skal der til for at lave en plakatvæg og hvilke skal det lige være ? Hvad passer sammen, og hvordan ser det så egentlig ud, når det kommer til stykket… Jeg fandt nogle skabeloner til plakatvægge, men valgte at gå min egen vej. Jeg udvalgte de plakater, som kunne opfylde mit ønske om at sidde at se på naturen, en citatplakat med et af mine favorit hashtags og så en, synes jeg rigtig fin illustration plakat. I skrivende stund sidder jeg nu, og kan skimte et skønt kig ud over havet på plakaten nederst til højre på billedet herover. Havet og naturen gør noget særligt ved mig og nu har jeg det lige præcis foran mig på mit kontor.

boligfornyelse - plakater - posterstore - love2live - Kristina Sindberg - influencer
illustration og grafik plakater er så fine med deres lette streger og alligevel stærke signal. Jeg er vild med den ærbare og alligevel sexede kvinde på denne skitse plakat.

Mine plakater med rammer lagde jeg på gulvet foran væggen inden de blev hængt op.

Næsten alt blev fjernet fra mit kontor undtagen skrivebordet. På den måde kunne jeg så fint se, hvordan det ville tage sig ud, når plakaterne kom op at hænge på væggen. Nu har jeg et nyt rum i mit hjem, som jeg er virkelig glad for. Det koster ikke en formue at lave boligfornyelse ved hjælp af en plakatvæg.

OG… Jeg har fået en rabatkode, som giver ekstra procenter til mine læsere:

Brug rabatkoden: love2live30 og få 30% rabat på plakater uanset hvilket beløb du køber for ovre hos Poster Store

Koden gælder fra i dag torsdag den 17/9-2020 og frem til torsdag den 15/10-2020

(obs. koden gælder ikke ‘Selection’ plakater og rammer) 

Rigtig god fornøjelse.

Kærligst Kristina / Love2Live

Kristina Sindberg - Love2Live - Influencer - blog - dansk livsstilsblogger - +40 år livsstil

OM Mig >>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *