Smuk Blød Hud & Et Tip Om en Grøn Gudinde

Er din hud blevet tør af vind, vejr og indeklima ? Og vil du have en smuk blød hud ? Så prøv denne maske, som du hurtigt selv kan lave. Den er min favorit til at få min hud tilbage i topform.

Denne avocado maske fylder din hud med fugt, blødgør og nærer huden og virker også rensende.

Du skal bruge:

  • En halv avocado
  • 4 spsk. honning

love2live avocado og honning maske - smuk blød hudMos den fuldmodne avocado i en skål, og hæld honningen oveni. Bland det godt sammen, så du opnår en cremet og ensartet masse (der skulle jeg lige øve mig lidt, men den virker lige fint). Fordel masken i ansigtet og lad den sidde i 10 minutter. Skyl den af med lunkent vand.

Nu har du en hud, der har fået næring og fugt fra honningen og er blevet blødgjort, næret og renset af avocadoen.

En smuk blød hud

Avocado maske love2live - smuk blød hudCaroline Fibæk Inspirerer

Udover alle grænser. Jeg finder rigtig mange gode tips om alt lige fra te, der beroliger og minimerer hedeture til opskrifter og skønhedstips og nu en meditation, som virkelig får julefreden til at sænke sig og giver masser af fornyet energi. Du kan hente den gratis her hos Caroline Fibæk  og se om det er noget for dig. Hun har simpelthen så mange inspirerende ting på sin side. (ikke sponsoreret bare et tip til dig fra mig).

Har du tips til lette diy masker eller andre skønhedstips både udvendig og indvendig ? Del dem gerne herunder eller under indlægget på Facebook. Jeg er vild med tips og sparring.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.