Hej og velkommen på min blog.

Jeg hedder Kristina Sindberg og bor i Odense på Fyn. Jeg er 48 år og har en vidunderlig kæreste. Vi har hver børn fra tidligere forhold. En spændende cocktail med masser af udfordringer, der kan trække både smil, glæde og tårer frem. Jeg har igennem rigtig mange år efterhånden lært en masse nyt i denne “cocktail”, nyt om at kunne rumme en masse forskellige behov (- altså udover de her helt basale som mad og drikke) og huske at blive ved med at være kærester og gøre det, der bringer glæde og får os til at boble indeni, det smitter af på omgivelserne. Vi elsker at spise en dejlig middag både hjemme og ude, at tage på en weekendtur eller en lidt længere ferie med hinanden, hvorefter vi kommer sprudlende hjem igen. Alle disse ting gør vi også med børnene (som i øvrigt alle er teenagere) og vi har masser af skønne oplevelser sammen både i hverdagene og i ferierne.

Jeg har i mange år arbejdet indenfor kosmetik og hudplejebranchen bla hos Clinique og Lancome, men er i dag i en helt anden “boldgade” og arbejder med forsikringsrådgivning. Det der for mig er vigtigt, i det jeg laver, er de menneskelige relationer og at kunne give en god forståelse af et produkt uanset om det er pakket ind i tørre paragraffer eller lækre designs og aldrig at glemme at lytte til behovene, som kan være så uendeligt forskellige.

Jeg nyder at være kvinde og derfor laver jeg modeljobs i fritiden, hvor jeg kan få lov at udleve min passion for makeup, hår og alt det feminine, som jeg ikke længere har i mit daglige virke.

Jeg elsker livet og forsøder det med masser af det, der for mig giver det både dybde og inspiration og “AHA” oplevelser. Jeg synes det er vigtigt at være tilstede både i nuet og ikke blot på den årlige sommerferietur med familien og det er dette jeg vil med min blog, at dele ud af mine ideér og det der inspirerer mig til at elske livet og huske at være i det.

Endnu engang velkommen på love2live / Kristina

Kontakt: blogger@love2live.dk

Annoncering: Send mail for mere information om samarbejde, information om læsertal, adresse for vareprøver og for interview mm.

PS: Jeg henviser i mine indlæg kun til produkter og serviceydelser, som jeg enten selv har købt (det sker ret tit :-)) eller som jeg drømmer om. Dette gælder ligeledes sponsoreret samarbejde, hvor jeg kun går helhjertet ind i disse, idet jeg ønsker at bevare den jeg er.

Jeg er med i affiliate marketing programmer og får en lille kommission, når produkter bliver købt via links fra min blog. Det koster selvfølgelig ikke noget ekstra for dig, prisen er akkurat den samme, som hvis du handler direkte hos webshoppen, eller gennem et ikke-affiliatelink. Jeg sætter stor pris på, når du handler via de links, da de hjælper mig, så jeg kan blive ved med at skrive på love2live.dk. Tak:)