Mad & Drikke

Nem Mad Til Hverdagen Igen Efter Ferie Får Du Her

15. juli 2018 MissK 0Comment

Nem Mad Til Hverdag

Nem Mad ?? Nu sidder du måske et eller andet sted ved Middelhavet, Stillehavet eller et andet hav og nyder livet. Skønt… Du glæder dig sikkert som jeg over, at nu er du helt fri for at kokkerere.

Nem Mad - Hverdagsmad - Love2Live - Kristina Sindberg

Nyd det og snup endelig en masse lækre inspirerende opskrifter og krydderier med hjem. Når det så om laaaang tid bliver hverdag igen, kan jeg varmt anbefale inden du gå kold i madlavningen i hverdagen at prøve nogle af de her måltidskasser. Det er let og lækkert og nemt og findes i masser af pris niveauer.

Nem Mad Blev Skagen Food. OBS dette er ikke reklame, men blot det valg jeg tog efter at have surfet rundt og kigget lidt. De har ikke kun fisk i deres kasser, men også kød og fjerkræ. Nu er vi lidt af en vild med fisk familie, så derfor faldt valget nok ud til den måltidskasse. Jeg valgte lynkassen og må sige at det er lynende lækker mad med en nøje opskrift til de forskellige dage og det er bare let.

Nem Mad & Noget Om Prisen

Når jeg holder prisen på sådan en kasse op mod hvad jeg har af indkøb til min hverdagsmad, tiden og madspildet kan det godt betale sig for mig at bestille sådan en kasse til 3 dage om ugen. Så har jeg mulighed for selv stadig at være kreativ i køkkenet eller omvendt doven = Take Away eller restaurant besøg. Det passer mig fint og jeg kan varmt anbefale at trække stikket ud allerede nu og bestille den første levering fra dit hotel i sydens sol med wifi. Du bestemmer selv hvornår du vil have det til at træde i kraft. Vups… så er ferien pludselig blevet endnu sjovere.

Nem Mad - Hverdagsmad - Love2Live - Kristina Sindberg

Nem Mad – Opskrifter

Opskrifterne er dine til evig tid. Så har du fået en favorit kan du bruge disse til at handle ind efter og gentage succesen.

Skagen Food kan du finde HER   og en masse opskrifter HER

Rigtig god sommerferie.

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *