Blog

Maj Favoritter

31. maj 2016 MissK 1Comment

Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni..

Maj Favoritter
Maj Favoritter

10 ting jeg har lavet i maj:

  • Hjemmelavet ansigtsmaske af avocado
  • Ny serum fra Mol&B
  • Læst krimi af Agatha Christie: Mordet i Orientekspressen
  • Læst Sæt dig selv fri (igen) af Pernille Melsted
  • Har gang i at lave en avocado plante og voksplanter
  • Negle i sommerpangfarve
  • Ingefær Citron drik
  • Ansigtsmaske Hyaluron Plus
  • Ansigtscreme med kaviar
  • Sommerkjole med et touch af indianer

Sidder lige og reflekterer over maj måned, og fik lyst til at dele lidt inspiration til DIY, mode, bøger og skønhed.

En hjemmelavet ansigtsmaske af en halv avocado og 4 spsk. honning

Du moser den fuldmodne avocado i en skål og hælder honningen oveni. Bland det godt sammen til det har en ensartet masse og påfør den ansigtet og lad sidde i 10 minutter. Den skylles af med lunkent vand og gav min hud et boost af fugt og næring, som jeg tydeligt kunne se med det samme.

 

Lider for skønheden
Lider for skønheden

Jeg gik creme amok og købte en serum (jeg bruger den under min ansigtscreme), men den kan også stå alene. Den er fra Mol&B og jeg synes udover den har en behagelig duft ligeledes at den ALLEREDE har givet mine “kragetæer” og linjer en forskrækkelse. Jeg har taget et før billede den 19. maj og når der er gået 28 dage, som der blev mig fortalt, der ville gå inden resultatet ses, så tager jeg et efter billede. Så ser frem til at skrive indlæg og vise om der er resultat den 16. juni.

love2live maj favorit

 

Jeg købte ligeledes en ansigtsmaske, der giver masser af fugt og så en ansigtscreme med kaviar, der skulle give huden et mere ungdommeligt udseende. Min hud har forandret sig væsentligt de seneste måneder efter jeg fik stres (har du lyst kan du kan læse mit indlæg om stres HER) og nu hvor sommeren er godt på vej er den mere end tørstig end nogensinde efter fugtpleje. Det er vidunderligt bare at hive denne dør op ind til mit rum med skønhed og udfolde mig med dette, udover at min hud er glad, gør det noget mentalt ved mig som kvinde, og med dette er jeg afklaret om, hvad jeg blandt andet har brug for i mit liv, for at leve det fuldt ud og via denne vej er jeg nu startet op i mit job stille og roligt.

 

Bøger og blade er der blevet læst. Jeg snuppede en krimi af Agatha Christie med mig i haven og nød bare denne imens solen bagte og jeg indtog frisk Ingefær/Citron drik og masser af iskoldt vand. Neglene på hænder og fødder har fået sommer-pang-farve. Det er skønt at være kvinde og jeg nyder at udleve dette.

Pangfarver maj love2live

Jeg har tidligere skrevet om skyggearbejde og har været til et foredrag hvor jeg igen fik lyst til at hive bogen “Sæt dig selv fri” af Pernille Melsted ud af reolen og arbejde med dette og primært denne gang med at tage ansvar for lyset i mig selv. Jeg glæder mig til hendes ny bog udkommer i juni måned om at tage sit lys hjem. Du kan læse mere om bogen på Pernille Melsteds hjemmeside:

 

Der er også gået lidt “DO IT YOURSELF” (DIY) i den for mig, blev inspireret af et indlæg af Tina Dalbøge til at lave min egen avocado plante. Du kan læse mere på hendes blog HER:

 

Så nu hvor jeg er i gang med at lave gør det selv planter, har jeg klippet i mine voksplanter og sat de afklippede ca.15 cm lange skud i en skål med vand, og venter nu på, at der dannes rødder, så jeg kan få mig nogle friske nye planter i hjemmet. Det plejer at gå stærkt, når først de er plantet ud i pottemuld.

Maj love2live

En sommerkjole er det også blevet til, den er superfin. Lidt transparent og med fjer og perler på en lædersnor der bindes over kavalergangen. Den kan også bruges sammen med et par skindleggings til de kølige sommeraftener og er rigtig fin både til hverdag og festlige sommerparty aftener. Her er et af mine favorit numre denne sommer:

Juni kan nu bare komme an, der er masser jeg glæder mig til at lave. Især at holde fast i min kreative side og derigennem huske mig selv, således jeg via disse “værktøjer” jeg her i maj måned har fundet igen kan komme på fuld tid på mit job, imens jeg skal læse, forhåbentlig nyde nye planter i hjemmet og se om den MOL&B virkelig er “botox” på flaske og dele det med dig den 16. juni.

Har du gode ideér til sommerhygge, bøger, mad eller skønhedstips, må du endelig dele dem med mig. Nyder inspiration og at læse om dette.

Kærligst Kristina / love2live

Links til nogle af mine favoritter:

Agatha Christie        Sommernegle   Køb MOL&B hudpleje HER

 

 

 

 

 

 

One thought on “Maj Favoritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *