Blog

Lets Kick Some… (Frozen) Monday And Smile

16. januar 2017 MissK 0Comment

Lets Kick… Mandag – Pandaøjne I En Frossen Toiletvogn

Lets Kick Some…. Mandag morgen, så det bliver en forrygende ny uge. Kl 6.45 stod jeg op til en frossen toiletvogn, ingen skyl i toilet, intet varmt vand og alligevel er det en skøn dag. Som mange af Jer nok ved er den store ombygning i gang hjemme i parcellen og jeg sidder nu med et smil på læberne på “Den Lille Smalle” og nyder en lækker juice nr #7 og tænker på min søn, der brød morgenstundens udfordringer med at sige: “Nu kommer smadremanden” alias den flinke murer, der lige nu buldrer løs på vægge og gulve i vores hjem.

Lets Kick… “Pandaøjne” med Vichy

I dag ville jeg egentlig være startet noget tidligere med at tage fat på mine “pandaøjne”. Der gik lidt VVS i den, men alt er godt igen. Så here we go… Mørke rande og hævede øjenomgivelser. Arveligt og i familien JEP… Her er de mørke rande rigt repræsenteret, men jeg mangler et produkt, som kan minimere disse og på samme tid gøre mine kragetæer om øjnene mindre synlige, spilet ud eller bare away… Jeg er ikke til kanyler og botox. Så… Jagten er i gang, og jeg er nu i gang med at teste en gel fra Vichy af. Det går faktisk over al forventning. Jeg kan tydeligt se, at poserne under øjnene allerede efter et par dage er mindre. Yeah…

Lets Kick - love2liveLets Kick… Kragetæer

De er også minimeret, men mere vil have mere… Så nu erkender jeg at en kombi af en gel og en mere regenererende øjencreme må være min cocktail af creme til øjnene, som giver mig resultatet, jeg ønsker. Eye balm om morgenen og den regenererende om natten. Det gode ved Vichy´s Awakening Eye Balm er, at den er virkelig plejende. Derfor oplever jeg ikke, at føle at huden om øjnene strammer. Derfor kan jeg varmt anbefale denne.

Kærligst Kristina / love2live

Følg love2live her:

Facebook//Instagram//Bloglovin

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *