Julekonfekt, Klementiner Og Dreamteamet

Julekonfekt med masser af nougat fandt jeg lige opskriften på frem af hukommelsen forleden. Det er så enkelt at lave og huske at det faktisk ikke kræver en opskrift. Det er sødt med sødt på og smager skønt med appelsiner eller klementiner til her er det kun fantasien der sætter grænserne.

Du skal bruge:

  • Nougat
  • Overtrækschokolade
  • Pynt – Jeg bruger chokoladekrymmel (vælg lige det du lyster)

Tag din nougat (Jeg brugte 2 pakker), skær den ud i firkanter og fordel dem ud på et stykke bagepapir med passende mellemrum.

Smelt din overtrækschokolade og pensl lidt nougatstykker ad gangen. Fordel din krymmel ud over den ikke smeltede chokolade, så krymmelen “limes” fast til overtrækschokoladen.

Julekonfekt - let opskrift - lovee2live

Lad dem stå og tørre og læg så dem alle i en smuk æske og sæt i køleskabet. Voila… Nu har du lækker julekonfekt til både dit Dreamteam og hvis der lige skulle komme en julegæst forbi, som du skal nyde denne tid med og forkæle med lækker julekonfekt til kaffen.

Har du lette opskrifter på alt lige fra julekonfekt til andre søde sager ? Så må du endelig skrive til mig her i kommentarfeltet eller på Love2Live´s Facebookside under opslaget. Jeg er vild med inspiration. Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.