6. april 2016 MissK 0Comment

Juice af spinat, æbler, squash og lidt citronsaft

Skipper Skræk juice

Har lavet “Skipper Skræk” juice af spinat, æbler, squash og lidt citronsaft. Jeg tager blot hvad jeg lige har mest lyst til fra køleskabet, når jeg juicer og det med opskrifter er her i mine juicer overhovedet ikke til stede, det er hvad jeg har 2 æbler, to håndfulde spinatblade og 1 squash blev det til i denne. Drik juicen med en håndfuld isterninger i… Uhm….

 

På billedet ved siden af “Skipper Skræk” er en flaske med hjemmelavet æblesaft. Jeg var så heldig at få en kasse æbler fra en sød veninde og juicede disse, tilsatte lidt sukker efterfølgende og så bare på køl. Har du børn, så vil de måske som mine kommentere på at “det er da ikke rigtig juice”…. Nu nyder de det, men vanen er her i huset, at juice er noget der står i en karton i køleskabet og den skulle lige brydes :-). Alt er godt nu.

 

Hvis du skulle have lyst, er denne økologiske juice på karton rigtig god

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *