Blog

Elsker At Juice

6. april 2016 MissK 0Comment

Juice af spinat, æbler, squash og lidt citronsaft

Skipper Skræk juice

Har lavet “Skipper Skræk” juice af spinat, æbler, squash og lidt citronsaft. Jeg tager blot hvad jeg lige har mest lyst til fra køleskabet, når jeg juicer og det med opskrifter er her i mine juicer overhovedet ikke til stede, det er hvad jeg har 2 æbler, to håndfulde spinatblade og 1 squash blev det til i denne. Drik juicen med en håndfuld isterninger i… Uhm….

Skipper Skræk Juice

På billedet ved siden af “Skipper Skræk” er en flaske med hjemmelavet æblesaft. Jeg var så heldig at få en kasse æbler fra en sød veninde og juicede disse, tilsatte lidt sukker efterfølgende og så bare på køl. Har du børn, så vil de måske som mine kommentere på at “det er da ikke rigtig juice”…. Nu nyder de det, men vanen er her i huset, at juice er noget der står i en karton i køleskabet og den skulle lige brydes :-). Alt er godt nu.

Se også det populære indlæg: Mor & Datter Tid

Og en masse lækre opskrifter på juice ovre hos High on Life >>>

God fornøjelse.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra Love2Live – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *