Guld Nitter - love2live - Kristina Sindberg

Guld Nitter hiver i mig….

Jeg faldt i dag lige pladask for en bluse med guld nitter på. Måske var det den fede musik i radioen fra Nevada – The Mack, der rykkede igennem i mig.

Jeg er vild med dans

Jeg er vild med det nummer og det bringer glæde og lyst til at danse frem i mig. Jeg bruger musik en del. Det er vidunderligt både at lytte til, synge med på og danse til. Uanset om det er en helt almindelig dag hjemme, så kan jeg godt finde på at vride hofterne i en eksplosion og gi´ den fuld skrue til et fedt nummer som Return Of The Mack. Det gør mig simpelthen til et gladere menneske. Den gamle version også med Mark Morrison er her og holder efter min mening 100% stadig.

Guld Nitter Blusen

Måtte jeg lige kigge på en ekstra gang. Mystisk som nogle ting bare hiver i mig. Især da jeg var ude i et helt andet ærinde. Jeg er meget impulsiv med køb af tøj, det kan give en ordentlig “slammer”, men faktisk ret sjældent. Ser jeg noget, som je er vild med, ja så ryger det med hjem. Altså ikke ubegrænset, men på en fornuftig måde. Jeg er ikke “osetypen”, det kan mit temperament ikke klare. Jeg er lidt misundelig på Jer, der kan nyde at gå fra butik til butik og hygge Jer med at kigge ting ud. Hvordan vælger du tøj ud ?

Madonna kan det der med nitter (og forargelse) skriver IN – Råsej kvinde, efter min mening. Sikkert mange meninger om. MEN… Havde du nogensinde set strutbryster som en tragt ? Ikke uden Madonna.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.