Grønne Fjer Og Vildskab

Grønne fjer og plads til at være vild imens jeg stadig holder etiketten. Det er, hvad jeg lægger ud med i 2017. OG Bare rolig… Det er ikke mig, der har lavet graffiti på denne væg bag mig. Det bliver indeni mig at jeg vil være mere vild og du får her, hvad det er der tricker mig og hvorfor jeg mener det er vigtigt at give plads til vildskab.

Vildskab med manér

At kunne træffe nogle beslutninger, som er både essentielle og vigtige for både mig selv, mine børn og min karriere er jeg vant til. Jeg har heller aldrig været bleg for at tage “en over næsen”, når jeg har udfordret. Jeg er vild på den her søde måde, og det er faktisk rigtig fantastisk at være. Jeg har besluttet at dyrke denne egenskab mere, da jeg herigennem altid har opnået alt det bedste i livet. Det er ikke sådan ment, at jeg nu skal ud og male med graffiti og den “søde måde” vil jeg også arbejde med at dreje lidt på.

Hvordan gør man så lige det ?

At give slip på sig selv og udfolde en egenskab, som man ønsker mere af, tænker jeg at fremelske ved at sige ja. Ja forstået på den måde, at når jeg ser et kursus, foredrag eller får lyst til at lave en helt og aldeles anderledes event eller tilgang til “leverpostejs-dagene” i livet, så hopper jeg om bord og melder mig til. Før kunne jeg godt stoppe op og fundere lidt for længe, og så var toget kørt for at deltage eller gøre noget vildt i en given situation. Nu toner jeg endnu mere op for ja til at udfordre og leve fuldt ud med min vildskab. På den søde måde stadig ? Tja… Måske. Det ligger til mig, og jeg synes egentlig, det klæder hinanden godt, at kunne være vild og på samme tid betænksom. Det må dog blot ikke blive et stop for gejsten.

Skøn stemme fra Alessia Cara herover.

Her link til en gratis guide som jeg virkelig kan anbefale fra Pernille Melsted  – De værktøjer virker fantastisk godt for mig.

Vildt Kærligt Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.