Ferieplaner og Bikini vs. Badedragt

Noget jeg virkelig nyder er ferieplaner. At finde spændende steder, hvor der er masser af solskin, hav, strand og oplevelser både de kulturelle, kulinariske og fornøjelige af slagsen. Åhr… Ja og så noget om hvornår man er for gammel eller uformelig til at hoppe i en bikini, og hvem der egentlig burde sige det til dig, hvis du ikke selv har set det i spejlet.

Ferieplaner - love2live - bikini

Bikini… Hvornår er det tid at skifte til badedragt ?

Dybest set handler det vel udelukkende om, hvordan man selv føler sig tilpas. På den anden side har vi nok alle set mere eller mindre flatterende eksempler på kvinder, hvor det havde været mere klædeligt med en badedragt. MEN… Hvad nu hvis ingen har sagt det til dem ? OG hvad nu hvis de selv føler sig fint tilpas ? Jeg har selv badedragter. De er dog yderst sjældent i brug. Typisk var det efter fødsler og for at give mig selv et boost af selvtillid. Selvtilliden kom med, at der rent faktisk findes masser af virkelig smukke (og frække) badedragter.

Bikini – NEJ og hvordan og hvem…

Hvordan får man det så lige sagt ? Og hvem kan man tillade sig at sige til, at nu er det tid til badedragt i stedet for bikini ? En ægte ven / veninde hvor jeg ved at tingene bliver sagt ærligt og kærligt vil jeg lytte til og sige det til på samme måde. Herudover findes der utallige artikler og indlæg på nettet om, hvor meget mænd rent faktisk nyder kropsformer på en kvinde. Helt basalt sender det urinstinker om, at vi der har lidt på sidebenene, rent faktisk er mere frodige og for mandens urinstinkt bedre til at sætte børn i verden. Det har jeg læst masser af steder, får mænd til at dreje sig efter sådanne kropsformer. Jakob Olrik skriver ret skønt om dette bla.

Ferieplaner i solen med eller uden bikini

Uanset om det bliver bikini eller badedragt, så er ferieplaner med oplevelser af forskellige slags altid det jeg er mest vild med. Jeg har fundet et slot. Jeps… Her er der både gourmetmenu, vandski muligheder, vinsmagning og meget mere at nyde i de smukkeste omgivelser i Frankrig.

Ferieplaner - love2live - bikini
Hattonchâtel Château

Der er mange muligheder for ferie. Jeg har fundet lidt, som har den her cocktail af oplevelser og at dase med en bog, som jeg foretrækker på mine ferier.

I Tvivl Om Bikini ?

Spørg din veninde som du ved giver dig et ærligt og kærligt svar. Nyd at bestille en ferie eller to til dig og din partner, veninde eller hele dit Dreamteam.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Klik På Billederne Og Følg Love2Live På De Sociale Medier:

Love2Live – Følg, del og kommenter på Facebook
Følg Love2Live på Instagram @kristinasindberg
Check ud og følg Love2Live på Pinterest

 

 

Følg Love2Live på Linkedin

 

 

Følg Love2Live på Bloglovin