Love2Live af Kristina Sindberg. En blog om alt det jeg holder af og finder inspirerende. En livstilsblog mest om skønhed, mode, personlig udvikling og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning og mine skøre påhit og “aha” oplevelser og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak fordi du læser med.

ANNONCERING OG SAMARBEJDE

Kontakt: Kristina Sindberg

blogger@love2live.dk

BLOGETIK

Jeg er utroligt selektiv i forhold til hvilke brands, jeg samarbejder med, og vælger kun firmaer, der passer naturligt til love2live.dk

Jeg viser udelukkende ting, som jeg er vild med og kan anbefale og som jeg kunne have købt selv (hvilket ofte er tilfældet). Med mindre et indlæg er tydeligt markeret med ‘i samarbejde med, annonce el. sponsoreret’, bliver jeg på ingen måde kompenseret af nogle af de brands, jeg nævner.

AFFILIATE MARKETING

Jeg er med i affiliate marketing programmer, hvor jeg får en lille kommission, når produkter bliver købt via links fra min blog. Det koster selvfølgelig ikke noget ekstra for dig, prisen er akkurat den samme, som hvis du handler direkte hos webshoppen, eller gennem et ikke-affiliatelink. Jeg sætter stor pris på, når du handler via de links, da de hjælper mig, så jeg kan blive ved med at skrive love2live.dk.
Jeg linker selvfølgelig kun til ting, der er relevante, og som jeg enten selv har på, ønsker mig, eller kan anbefale og som er i tråd med bloggens ånd.

Frk. Dusa og love2live i Dalum