Blog

Yngre Og Fastere Hud Fyldt Med Udstråling

4. juli 2017 MissK 1Comment

Yngre og fastere hud med ilt på flaske.

Yngre og fastere hud med en (for mig) ny serie af de lækreste produkter. Denne er dog ret kendt, og hvis du er mere med på beatet end jeg, så ved du, at denne hudplejeserie har fans som Madonna, Gisele Bündchen, Cameron Diaz, Naomi Campbell og Monica Belluci. Serien hedder Ling, og jeg fandt den hos spashop.dk – Wau… siger jeg bare. Her er min nye og endnu mere effektive botox på flaske. Hurra for forskning og udvikling.

Yngre og fastere hud - Love2Live - Kristina Sindberg

Yngre og fastere hud på bare 14 dage

Ja tak…. Ling gjorde det og mere til. Min hud føles nu endnu blødere, og er synligt blevet mindre rynket, og tørhedsrynker er forsvundet fra mit liv. De dybere rynker i min pande, som er mig til stor irritation…. Bare fordi jeg har en tendens til at bruge ikke kun stemmen til at tale med, men den får fuld gang i mimikken og masser af smil har jeg disse. Nu har jeg fundet en serie af produkter, som endelig gør noget ved disse dybere rynker. Jeg er ikke til botox eller kirurgi. Derfor er jeg på evig jagt efter de mest effektive hudpleje produkter. Nu har jeg brugt produkterne i 14 dages tid og er faktisk ret overrasket. De virker både øjeblikkeligt, således min hud bliver blød som silke, og efter testen i 14 dage oplever jeg at have fået en yngre og fastere hud.

Gisele Bündchen - Yngre og fastere hud - love2live - kristina sindberg - blog
Gisele Bündchen

Yngre og fastere hud med Ling Skin Care

Er blevet en af mine skønhedsfavoritter. Den er inddelt i 5 trin. Dette skulle jeg lige summe lidt over. 3 trins raketter er jo det, som jeg kendte, så hvad er nu det her for noget med 5 trin… Jeg vil lige prøve at skitsere det her, således du ikke behøver at gå i sort over dette, som jeg gjorde det.

  1. Rens huden for makeup og snavs morgen og aften
  2. Tilfør huden fugt i dybden morgen og aften (min nye bedste ven)
  3. Fyr op for resultaterne med en serum
  4. Forstærk resultaterne og beskyt huden med en creme
  5. Forny din hud hver uge med selvforkælelse

Trin 1 er der for såvidt ikke meget nyt i…

Dog smutter dette alligevel ofte i farten om morgenen for mig. Selvom jeg udmærket ved, at huden har travlt om natten med at forny sig, og udskiller masser af affaldsstoffer. Så at huske at rense denne både morgen og aften er vejen til en yngre og fastere hud fyldt med glød.

Trin 2 er min nye bedste ven.

Det er en emulsion som har en 3 trins raket i sig. Now we are talking…. Her får du både skin tonic, fugtserum og olie, der øjeblikkeligt giver et boost, så huden stråler og fyldes op med fugt, næring og en plumbingeffekt. YES… Jeg kan finde på at bruge den flere gange om dagen. Typisk efter et (ekstra) bad, en gåtur i vind og vejr eller når jeg har nydt solen. Den hedder Dual Moisture Emulsion.

Trin 3 fyrer op for resultaterne.

Yngre og fastere hud - love2live - kristina sindberg - blog

Jeg kunne ikke mærke det med det samme, det burde jo stramme og rykke lidt i huden, tænkte jeg, da jeg er vant til dette. Men nej da…. Ikke med denne (for mig) nye serum Oxygen Plasma Potion. Den gør blød og føles yderst behagelig. Derfor troede jeg ikke helt på at Gisele Bündchen og Cameron Diaz var fans. Det gør jeg nu. Det er lykkedes for Ling Chan, som har udviklet serien at forene den både øjeblikkelige fornemmelse af silkeblød hud og at booste huden med en serum, så rynkerne får et chok og min hud er yngre og fastere at se og føle på efter bare 14 dages brug. Du kan checke de forskellige serum ud her og finde lige nøjagtig den, der sætter ind bedst for dig.

Trin 4 er din creme.

Jeg kunne ikke stå for DNA fra Ling Sin Care – New York

DO NOT AGE

Alder er jo blot et tal…. Meeen alligevel synes jeg at dette med at kunne ældes med skønhed og stadig have en hud, som stråler og fremtoner yngre og fastere er et must. Mit mantra er at vi har travlt med at gøre alverdens ting rene og fine og vedligeholde alt lige fra bilen, til hjemmet og vores faglige kunnen, så hvorfor ikke også sikre at huden fremstår velholdt for at bruge et lidt “skævt” ord om dette. Denne creme har et ingrediens i sig som har fået en Nobelpris har jeg læst mig til… Jeg er jo nysgerrig…. Sorry… Ikke hvad naboen laver, men postulater vil jeg gerne vide noget mere om. Det er dette ingrediens tepronone, som gør jobbet for min hud. Det er den mest effektive “cocktail” til at hjælpe huden med at fremstå yngre og sundere.

Trin 5 Fornyelse ja tak….

Væk med de grå kedelige gamle, trætte og døde hudceller. OG ud med slap hud, urenheder og inflammation. Brug en maske eller 2 om ugen i en selvforkælelsesstund. Det er altså ok at sige til din partner og/eller børn at nu er jeg på badeværelset for at gøre mig endnu mere lækker og nyde en halv times selvforkælelse. Kæresten ved jeg, vil glæde sig til at nyde dig endnu mere, da du på den måde husker at gøre noget godt for dig og derigennem vil både han/hun, børn, hunde og alle andre i din nærhed opleve, at du er endnu gladere og på den måde får du også fornyet dig og ikke udelukkende din hud. Ren win win… Du kan læse mit indlæg: Fyr op for lidenskaben i dit liv med masser af nydelsesrige oplevelser og selvforkælelse – Her giver jeg tips og inspiration til mere af dette.

Naomi Campbell - Yngre og fastere hud - love2live - kristina sindberg - blog
Naomi Campbell

Vil du toppe den op med en yngre og fastere hud ?

Så skal der øjencreme til. Når vi kommunikerer både verbalt og non verbalt bruger vi øjnene. Vi suger både reaktioner til os, og ser, og sikrer at vores budskaber modtages. Huden om øjnene er så tynd som skallen på et æg. Tænk lige på det næste gang du slår sådan et ud, eller gør klar til at nyde et sådant kogt et af slagsen. Læberne er ligeledes ihvertfald for mig vigtige at holde rynkefri. Læbestiften har det med at køre ud i de der irriterende rynker om dem. Så for ikke atligen en cirkus klovn, hvor den er gået helt galt, så husk at smøre dine læber ind i din øjencreme. Jeg er overrasket over, hvordan min læbestift sidder spot on efter at have husket mig selv på dette tip. Så hermed givet videre.

Så go for it….

Jeg kan på det varmeste anbefale Ling Skin Care og håber du kan bruge min anmeldelse af Ling Skin Care New York til både at komme i gang med at forkæle dig selv med alene tid i badeværelset og måske snuppe en tur hen til en skønhedsklinik, som kan forkæle dig med velvære uden du selv skal løfte en finger, men bare tage imod og nyde.

Yngre og fastere hud - love2live - kristina sindberg - blog
Nyd en skøn kop te og selvforkælelse med lidt blid musik til, det er livet.

Pssst…. Du kan lige nu få små sæt og prøve dig frem til dine favoritter til en yngre og fastere hud ->->-> 

Vil du vide mere om Ling Chan ? Så læs med HER  

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Jeg har fået lidt vareprøver på Ling Skin Care af Spashop.dk, som har gjort det muligt for mig at prøve disse af og skrive en anmeldelse. Jeg skriver ikke om produkter, som ikke tiltaler mig, og hvis de gør og alligevel ikke virker, så skriver jeg heller ikke om dem.

One thought on “Yngre Og Fastere Hud Fyldt Med Udstråling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *