Blog

Weekend Vibes Hos Frisøren – Jeg Er Imponeret

3. marts 2017 MissK 0Comment

Weekend Vibes starter hos Frisøren

Weekend vibes og som mange af Jer ved er jeg vild med at sætte mig i stolen hos frisøren om fredagen. På den måde bliver weekenden sådan for alvor sat i gang med selvforkælelse og gode tanker på alt det, der venter de næste dage.

Weekend Vibes - love2live

Weekend Vibes hos en (for mig) ny frisør

Ved et tilfælde opdagede jeg en skøn lille frisørsalon i Vintapperstræde i Odense. Jeg aner ikke hvordan, det kan lade sig gøre, men den er altså bare ikke blevet set af mig (trods jeg har passeret den hundredvis af gange). Åh ja… Blondes have more fun… OG det fik jeg altså, og på samme tid lige præcis den farve jeg ønskede, samt krøllerne sat som ingen anden frisør før er lykkedes med i mit hår. OG det siger ikke så lidt…

Weekend Vibes - love2live

Fantastisk stemning af professionalisme, indlevelse og glæde 

En fantastisk kombination efter min smag. Der blev spurgt ind og ramt spot on til både farve, reflekser og længde. Samt hvordan jeg ønskede, at mit hår blev sat efterfølgende. Det er der jo ikke noget nyt i at blive spurgt om hos frisøren, men her hos Hair By Andersen kunne Sarah altså bare det der ekstra, så jeg smilende gik derfra uden den her i baghovedet med at NÅ… Nu skal jeg lige hjem og vaske håret og sætte det selv, så skal det nok blive godt. Tværtimod nu er jeg dybt inspireret.

Weekend Vibes - love2live
Forkælet med caffe latte, vand og Dajm blev jeg også.

Jeg kan på det varmeste anbefale salonen. OBS ikke sponsoreret indlæg – blot min ærlige kærlige mening om en skøn oplevelse. Her er ikke produkter overalt, så det ligner en forretning, men ren og skær faglig dygtighed. På 1. sal hvor hårvasken foregår, er der den mest vidunderlige væg som kunderne kan skrive deres navn på. Det giver en vildt god stemning og varme. Mit står henover mig på det første billede.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

PS: Ønsker du at lave samarbejde om sponsorerede indlæg ? Så skriv til mig her på min kontaktside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *