Blog

Webshop… Love2Live Shop er nu i luften

5. august 2016 MissK 0Comment

Love2Live Webshop

Så er jeg i luften med love2live webshop. Det har været super hyggeligt og meget udviklende, at lave denne med en konsulent på den anden side af kloden. Her I det danske sommervejr i min ferie har jeg absolut fået max ud af min denne. Jeg har lært en masse, og jeg elsker personlig udvikling.

Produkterne

Produkterne i love2live Webshop er MOL&B Copenhagen Skincare.

love2live webshopHvorfor Webshop ?

Jeg har i foråret prøvet et produkt: Visible Facelift, som jeg omdøbte til BOTOX PÅ FLASKE. Den giver et øjeblikkeligt resultat (15 min) og et mere længerevarende efter 28 dage til din hud. Den giver et øjeblikkeligt løft, et yngre udseende og booster huden med ny vitalitet. Du kan læse meget mere om alle produkterne i shoppen.

Da jeg er noget skeptisk, var dette en virkelig “AHA oplevelse”. Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange hudplejeserier. Jeg gik derfor hele vejen med MOL&B og fik erhvervet mig hele serien, som jeg kan give min varmeste anbefaling. Jeg har blogget om det igennem længere tid. Du kan finde indlæggene om SKØNHED HER

Som et resultat af dette har jeg valgt at blive MOL&B Copenhagens nye forhandler af produkterne. Jeg har 18 års erfaring fra kosmetikbranchen og vil derfor yde dig den rådgivning, der skal til, for at du får lige præcis det produkt, som passer bedst til dig.

Besøg min webshop love2live/shop

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag.

PPS: Husk at bloggens KLUB Q har et arrangement på Lalou Vinbar i Odense torsdag den 3. november, hvor du kan høre Tina Maria Madsen, der står bag MOL&B Copenhagen Skincare fortælle om udviklingen af den danske hudplejeserie.

Se mere om KLUB Q   

love2live - MOL&B - webshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *