Blog

Vinterhit(terier) Der Får En Grå Dag Til At Lyse

21. oktober 2016 MissK 0Comment

Vinterhit Der Lyser Op

Mine vinterhit….Her er en perlerække af lækkerier til vinteren, som jeg bare lige må vise her. Jeg er vild med sneakers (nu). Det har jeg aldrig før kunnet se det smarte i førhen til en feminin kjole, der normalt i min klassiske hjerne skulle have en høj hæl på skoen eller støvlen for at se “rigtig” ud.

Vinterhit

Turnaround Vinterhit

Jeg har lært at vende det hele lidt på hovedet og sætte sneakers til et yderst feminint sæt og omvendt til et par slidte jeans at smide et par højhælede støvler eller sko til. Det er som om denne turnaround giver lidt kant og det kan jeg faktisk godt lide og føler mig tilpas i nu.

Snup Mine Vinterhit

Du finder dem alle steder. Jeg har surfet på nettet, og som du måske læste, været et smut i Designer Outlet i Neumünster og fundet lækkerier til vinteren. På nettet fandt jeg nogle fede sider med lækkerier, som jeg lige deler med dig herunder. Det vigtigste er, at man føler sig rigtig godt tilpas i sit “outfit” det giver den smukkeste fremtoning, hvis man spørger mig.

Fyr Op For Dig

Tag en fantastisk vinter og fyr op i din “brændeovn” til en fest både i hverdagen og i weekenden. Det gør bare et og andet ved selvtilliden, som får dig til at lyse op i den mørke tid.

Links: Gammelholm Copenhagen   Fur Bazaar   – smukke pelse og tilbehør.

Italienske Sko, tasker, bælter, støvler fra Fonnesberg

Det danske fashionbrand Audace med tøj til både kvinder og mænd har rigtig fine ting også.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *