Blog

Vintapperstræde – Odenses Lille Paris

18. oktober 2019 MissK 0Comment

Vintapperstræde I Odense

Vintapperstræde i Odense er et mekka af det gode liv, som emmer af Paris. Her er et stræde som både er autentisk og ægte, samtidig med at du kan nyde et bredt udvalg fra restauranter, caféer og strædets mange små butikker. Her bliver der kælet for kunderne og er en nærmest Cittaslow stemning. Det gode liv i Odense finder du i Vintapperstræde. Forleden gik turen til 2 skønne steder i det hyggelige stræde, som i sin tid blev født som en baggård for Marinus Lytjens Vinhandel.

Vintapperstræde - Olivia Brasserie - Love2Live - Kristina Sindberg - Fyn - Fynske Influencers

Olivia I Vintapperstræde

Her får du et kig til Olivia Brasserie, hvor jeg havde en kakao og kage aftale med et menneske, som jeg sætter utrolig højt. Det er Louise, som bor ved havnen i Odense, og er vild med dette. Det skriver hun en del om (og meget mere) ovre på The Harbour Girl. Hos Olivia nød vi henholdsvis hindbærlagkage (hende her) og bananlagkage (Louise) med et twist af citrus og så et kæmpe glas varm chokolade til. Hos Olivia får du Dansk hygge med Fransk gastronomi… What´s not to like. Du kan tage et kig til dem her >>>

Olivia Brasserie - Love2Live - Kristina Sindberg - Fyn - Fynske Influencers

 

Lidt Om At Snakke Kvindesnak På En Kakaodate

At tale med en rigtig god bekendt, som jeg nu har haft fornøjelse af at kende i nogen tid igennem vores fælles interesse for at skrive og som en del af Fynske Influencers mødes vi nu ikke bare på de sociale medier, men “in real life”. Vi er nok alderspræsidenter hos Fynske Influencers, men nyder begge, at der ingen barrierer er i dette netværk, samt at vi også netop kan mødes som på denne dag og snakke alt det der kvindesnak +40 og +50 igennem og ikke mindst få gode grin og ny inspiration. I kan smutte over og tage et kig hos The Harbour Girl lige HER >>>

G.LU Butik I Vintapperstræde

G.LU Butik er et sandt mekka for kvinder. Her finder du et skønhedsunivers og nu også en masse lækkert interiør til boligen. Gitte Lundager, som står bag er en UNIK kvinde, som jeg er så heldig at have mødt på min vej. Hun er frisør og stylist. En frisør udover det sædvanlige. Gitte kan det der… Så du kan sætte frisuren selv igen og igen. Det har jeg både selv og ligeledes hørt mange andre fortælle som den evige historie: Det sad så godt mit nye hår, men nu kan jeg ikke sætte det selv.

OG… Jeg købte endda alle de produkter frisøren fortalte om…

Ja, har været der. Men ikke mere. Jeg behøver ikke købe de hårprodukter, som Gitte bruger for at kunne sætte min frisure, som hun gør det. Du kan læse mit indlæg om min oplevelse hos Gitte Lundager HER >>>

Vintapperstræde - Gitte Lundager - Best of Odense 2019
Her får i skønne Gitte Lundager. Med et hjerte af guld og en frisørsaks og øje for den unikke styling som hun ærligt og kærligt gør kvinder endnu smukkere med.

Besøg g.lu webshop og bestil tid hos Gitte (hun er lidt meget booket, men er enormt opmærksom ved ventelister og tager kontakt med det samme, hvis hun får en ledig stund). Eller smut ind forbi og oplev et kvindeunivers (som selv din mand vil nyde at se dig flyde ind i).

Vintapperstræde - glu butik - Love2Live - Kristina Sindberg - Fyn - Fynske Influencers

I Vintapperstræde Finder Du Blandt Andet:

Den hyggelige butik: Kaffe & Thehuset

Optiker: Crosseyes

Mr Torp (himmelsk tapas og meget mere)

Antik Blå

Christian Firtal (mega hyggelig og med store svingende krus fadøl).

Et lille udpluk herover, find mange flere butikker, restauranter og alt det andet lige HER >>>

Herunder et par billeder fra et loppemarked, der afholdes løbende i Vintapperstræde (hvor jeg blev lidt vild med disse indrammede billeder af gamle ugeblade). Året igennem er der fyldt med arrangementer ligefra Portvinsfestival, til Magiske Dage, Gin Festival, Salsa Event og meget meget mere. Ofte er her levende musik og en leben af præcis Paris iblandet den Danske hygge.

Kristina Sindberg - Love2Live - Blogger - Livsstil - Influencer - Marketing - OdenseKristina Sindberg - Love2Live - Blogger - Livsstil - Influencer - Marketing - Odense

Historien Om Vintapperstræde

Indledningsvis skrev jeg at Vintapperstræde egentlig var en baggård for den driftige vinhandler Marinus Lytjen. Firmaet havde indgang fra Slotsgade, mens ejeren selv boede i Vestergade 55 i en statelig ejendom med baggård til Vintapperstræde og vinranker, som stadig kan ses, på facaden.

(Kilder: “Vintapperstræde” af Jørgen Thomsen og Johnny Wøllekær)

Læs meget mere HER >>>

Kærligst Kristina / Love2live

 

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *