Blog

Unique Hårscanningsteknologi Og Optimal Velvære

18. januar 2017 MissK 0Comment

Hårscanningsteknologi Og Velvære

Hårscanningsteknologi…??? Hvad er nu det for noget og hvad er det godt for ? Spurgte jeg mig selv, da jeg læste om dette. Det er simpelthen en måde til at optimere på kosten. Jeps… Kostoptimering. Det er ikke altid bare nok at følge almindelig sund fornuft, som jeg egentlig hælder til, men på tider i livet eller ved forskellige lidelser og sygdomme, kan det være en rigtig god ide´ at finde ud af, hvad det lige præcis er, man mangler i kosten for at få et bedre velbefindende i livet.

Hårscanningsteknologi - love2live og Lene Hansson
Lene Hansson kan du møde fredag den 20/1-17  kl 16-18 på og Lone Ølgaards Klinik Unique i Odense og få lavet testen: Håret er vejen til sundere kost.

Hårscanningsteknologi, hvordan og hvorfor…

Udfordringer med fordøjelsen (diarré, forstoppelse, irritabel tyktarm med mere), lav energi og uforklarlige smerter, hvor kosten kan være en af flere årsager til generne. Og ikke nødvendigvis, fordi man ikke spiser sundt og varieret, men vi udfordres i vores moderne livsstil af mange forskellige påvirkninger, der har indflydelse på vores krops sundhed og vores generelle velvære.Hårscanningsteknologi - love2live og Lene Hansson

Testen

Cell-Wellbeings unikke test er den, som på cirka 20 minutter giver dig svaret på lige præcis, hvad du har brug for, og hvilke fødevarer du naturligt kan inddrage i din kost for at optimere din sundhed ved hjælp af scanning af 3 af dine hår, samt hvilke fødevarer det vil gavne dig at undlade i en periode, kan du få hos Klinik Unique i Odense på fredag den 20. Januar kl 14 – 18 ved Lene Hansson. Det tager ca 20 min, og hun tager testen ud fra 3 stk. hår fra dig. Du kan kontakte Klinik Unique ved Lone Ølgaard for mere information, samt tilmelde dig HER og læse mere om Lene Hansson HER

3 Hår… Det må prøves…

Jeg synes efter at have læst og læst, at det lyder virkelig tiltalende. Det må simpelthen prøves. Jeg har selv rigtig god erfaring med at omlægge kost og har eksempelvis via en te om aftenen opnået et bedre velbefindende. Det kan du læse om i dette indlæg:

Sig farvel til hedeture med hjælp fra salvie og lavendelblomst

LINK: Klinik Unique  – Her bestiller du tid, hvis du også har 3 hår og lyst til at få kostvejledning af Lene Hansson på fredag den 20. januar i Odense.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *