Blog

Ugens Hitliste Fra Love2Live I Rødt Rocker

11. december 2016 MissK 0Comment

Ugens Hitliste – Rødt Rocker

Ugens hitliste er fyldt med rødt. Rød udstråler passion, lidenskab, kærlighed og så er det en smuk farve at fyre op med både til hverdag og fest, så der kommer lidt ekstra krydderi på livet. Det er også en julefarve, så hvorfor ikke starte nu med at fyre op på dig og dit look ? Ugens Hitliste er fyldt med inspiration, som jeg er vild med.

Ugens Hitliste - love2live.dkUgens Hitliste Med Kvik Klik

Røde læber med de skønneste læbestifter, gloss og så en blyant til at tegne læberne op med giver en smuk mund. Rødt er ikke bare rødt. Rødt er mange farver /nuancer. Vælg efter din hudfarve og alder. Gylden undertone i huden så snup en varm rød og omvendt ved en mere kølig undertone i hud og øjne, så snup en mere kold rød farve. På den måde får du den læbestift og alle de andre lækkerier fra ugens hitliste tilpasset lige nøjagtig dig.

Kvik Klik Til Ugens Hitliste

Clutch HER   Kjole HER   Hot Look HER

Øreringe HER   Gadget & Headset   Sporty i Rød med Adidas HER   OG

Puma HER   Bikerjakke HER   Smykker HER

Ugens Hitliste i rødt rocker mig. Jeg er vild med at fyre op både for musikken i mig og inspiration. Har du gode tip, så skriv endelig til mig herunder i kommentarfeltet eller under indlægget på Facebook. Jeg er vild med sparring og nyder at blive inspireret.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *