Blog

Udsat Hudkræft & Hofteoperation & Afventer Hjælpepakke Til Selvstændige

6. april 2020 MissK 2Comment

Udsat Hudkræft & Hofteoperation Som Selvstændig

Med en udsat hudkræft & hofteoperation smutter jeg her til tasterne. I går søndag tog jeg fri. Fik luftet hovedet godt og grundigt og fik en masse ny energi. Inden denne nye energi kom til mig, tog jeg mig en ordentlig tudetur. Jeg har været så uheldig at få hudkræft, den er heldigvis ufarlig, men skal fjernes. Jeg har desuden fået konstateret hoftedysplasi, hvorfor jeg skulle opereres den 20. april 2020 og have en ny hofte. Jeg ringede til OUH i sidste uge, og fik at vide, at jeg må forvente udsættelse. Det er jeg særdeles forstående overfor. Jeg ønsker ikke at optage plads for kritisk syge patienter.

hudkræft & hofteoperation - Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing - blogger - Influencer - Love2Live
Fotocredit @alextran

Udover at skrive her på Love2live er jeg solo-selvstændig indenfor online marketing, hvor mange af de typer af kunder, som jeg arbejder med er mindre firmaer. Mange af disse er i en sårbar tid, og afventer situationen med Covid19, før de skriver under på de tilbud, som jeg har afgivet inden Danmark blev lukket ned. Det er samtidig blevet endnu mere benhårdt arbejde at få bare den normale tilgang af kunder, som jeg plejer at have. Med en vækst på 300% sidste år og en forventet yderligere vækst i 2020 for mit firma er tæppet trukket godt væk her. Jeg havde glædet mig til at nå det mål, at kunne ansætte en medarbejder senere på dette år. Heldigvis ser det ud til, at jeg kan få støtte af en hjælpepakke. Dette afventer jeg. Lige nu holder jeg skindet på næsen, men har søgt om denne grundet den seneste måneds udvikling. Det bliver trygt at få endelig besked, det giver allerede nu fornyet energi, og jeg er meget taknemmelig.

MEN… Jeg Har Tudet…

og knokler nu videre trods udsat hudkræft & hofteoperation

Se… Jeg har dog bare fået en tanke. Hvad nu hvis jeg kunne få min hofteoperation lige nu, som i morgen. Belægningen af patienter på landets sygehuse er ikke fyldt op, så dermed ville jeg komme ud på den anden side, når Danmark gradvis åbner op igen. Med fornyede kræfter er vi mange der med en operation hurtigt er klar til at tage endnu mere fat og dermed få puttet skattekroner i kassen til hjælp for andre. Oveni kunne jeg sandsynligvis nå målet at ansætte en medarbejder. Jeg synes næsten, det er som et hamsterhjul eller måske rettere en kæde.

Giver En Udsat Hudkræft & Hofteoperation Mening Lige Nu ?

En kæde af normal sund fornuft sat ud af drift. Jeg er klar over, at vi skal holde sygehusene i Danmark klar til mange smittede patienter i denne tid, men når der nu er et hul, og jeg og andre lignende patienter ville være udskrevet efter en eller to dage, så synes jeg, at vi skulle tage fat nu og få kappet den store byrde væk up front, som ligger foran os med udsatte operationer. Der hvor jeg synes, at det kunne give mening var at operere de patienter, der kunne få fuldt ud med livskvalitet tilbage og dermed “motoren” i gang i erhvervslivet / og jobsituationen igen. Vi kunne hoppe direkte ud og holde hjulene i gang og mindske den byrde som sundhedsvæsenet står med, når denne krise engang er overstået. Herudover vil gevinsten også være for personalet på sygehusene, at de dels får en lidt mere almindelig hverdag og på samme tid ikke står overfor en særdeles alvorlig byrde i en uoverskuelig fremtid.

Det korte og lange er: Kunne vi lade patienter stå på standby fra dag til dag ?

Jeg kommer gerne i morgen kl. 7 og får min hofteoperation, også hvis der ringes aftenen før. 

TV2 skriver søndag den 5. april 2020 at antallet af indlæggelser er stabilt >>>

Jeg håber, at I vil tage godt imod mit skriv. Hvad tænker du om denne situation med den nuværende ledige plads til operationer, som alligevel udsættes ? Skriv gerne hvad du mener om dette herunder i kommentarfeltet.

Da jeg den 22. februar i år skrev om min undren over,  at der ingen check var og information til passagerer der ankom fra Kina i Københavns lufthavn gik dette ret vildt for sig i mit opslag ovre på min LinkedIn profil. Jeg fik positive såvel som negative tilbagemeldinger. Desværre blev min undren til virkelighed. Var den dog bare blevet gjort til skamme.

Du kan læse mit skriv HER >>>

Pas godt på dig, dine kære og os alle sammen.

Kærligst Kristina / Love2Live

Hudkræft & Hofteoperartion - Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing - blogger - Influencer - Love2Live

Kristina Sindberg | Livsstilsblogger Love2Live | Online Marketing Manager & Ejer KS – Online Marketing |

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

2 thoughts on “Udsat Hudkræft & Hofteoperation & Afventer Hjælpepakke Til Selvstændige

 1. Kære Kristina

  Gode pointer i dit indlæg ift planlægning af operationer. Tror udfordringen er at vi alle vist er på lidt bar bund og udebane i det her Corona skidt.

  Men jeg er ked af at høre at du er blevet ramt af både hudkræft og hofte dysplasi. Og hvor træls at få sine operationer aflyst; specielt nu hvor vi så hører, at der er ledig kapacitet flere steder i hospitalsvæsnet. Og ja der var sikkert mange af os, der ikke havde noget i mod at springe til med ret kort varsel.

  Pas godt på dig selv
  Kærlige tanker herfra

  Kh
  Louise

  1. Kære Louise.
   Ja, hvor ville det være dejligt, hvis der i en periode blev åbnet op for operationer, som er forholdsvis ukomplicerede. Jeg har lavet en afstemning på min Instagram profil @kristinasindberg omkring holdningen til dette. 80% er enige i at dette er en god ide´.

   Jeg krydser lige nu for ikke at modtage skriftlig besked om udsættelse af min hofteoperation. Har været i skarp træning både mentalt og fysisk til denne i meget lang tid. Det vil betyde alverden for mig, at blive opereret nu, selvom det er en svær tid for vores Sygehuse at forudse bare en uge frem. Deraf også min tanke på en slags “dag til dag” indkaldelse. Det var lidt om egen “andedam”. Kender til flere, hvor de har fået udsat virkelig kritiske operationer, hvilket må være virkelig barskt og nærmest uudholdeligt.

   Pas godt på dig Søde Louise.
   Kram fra Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *