Blog

Tvillinger I 19 År I Dag – Smukt Og Udviklende

27. februar 2017 MissK 0Comment

Tvillinger (og 1 mere)

Tvillinger… Åh hvor alle faldt i svime dengang. Jeg ligeså… I dag er det 19 år siden, de kom til Verden. Jeg kan kun sige, at det at få lov at have 2 lige gamle børn (døtre i mit tilfælde) er en livsoplevelse udover det sædvanlige. Masser af beslutninger… Tja… Dobbelt op på ALT og det ved jeg, idet der også er en lillebror. DET var walk in the park med kun et spædbarn, men det er en anden snak.

Tvilinger - love2liveTvillinger Over Tid På Flere Måder

Jeg gik over tid i min graviditet… Men det er jo det sædvanlige med mig. All In og jeg tryglede til sidst om at få lov at føde. Fødslen blev sat i gang og efter 16 timer havde jeg født 2 skønne piger. Jeg vil hoppe over de næste 4 måneder, hvor jeg næsten ingen søvn fik. Kolik og såén hos den ene, hvilket holdt den anden vågen, samt hvordan det er at amme 2 spædbørn og få dem lagt til at sove middagssøvn. Masser af praktik, som løses ved at lægge en plan. OG ved hjælp af masser af den her energi og særlige følsomhed, det at blive mor gav mig lykkedes det.

Mange valg med tvillinger

Skal de gå i samme klasse ? Nej det valgte jeg fra. At blive sammenlignet især når de begge er piger, synes jeg ikke var en god ide´. Jeg kunne lige høre det for mig: “Åh hun er god til dansk, men det er den anden ikke men til gengæld god til matematik”. NEJ TAK.. Det havde jeg hørt om, og ønskede ikke for mine piger. Jeg fandt det også vigtigt, at de hver især fik deres egne venner, således at selvom de har et stærkt bånd imellem sig, og færdes i samme omgangskreds, så var det vigtigt fra start, at sikre at de kunne blomstre op med hver deres identitet.

I dag er de så 19 år mine tvillinger…

Det sidste år som teenagere. Wau…

Tvillinger - love2liveDe er som nat og dag, og det nyder jeg. 2 selvstændige kvinder kan jeg glæde mig over i dag. Godt på vej i livet. Jeg er stolt, da jeg fra de var 7 år, har været alene med dem OG 1 mere… Lillebror…

Tvillinger - love2live
“Here Comes Trouble”

En skøn en af slagsen. Han har alle dage været noget helt særligt for os 3 piger. OGSÅ nu hvor han er teenager…

Fordomme om enlige mødre

Jeg har hørt masser af fordomme omkring enlige mødre med børn. De har ingen penge, de har ikke tid til at arbejde igennem, de har ikke dit og dat… Det har altid gjort mig vred. Jeg har faktisk været i stand til at tage en uddannelse ekstra, samtidig med at jeg arbejdede på fuld tid. En uddannelse, som er knald eller fald. Hvis man ikke består efter 2 forsøg, så bliver man fyret. Hey… Hvor mange kan holde til det pres ? Jeg kunne og bestod. På samme tid lykkedes jeg med at sikre mine børn en tryg opvækst og kan i dag se dem trives. Der har altid været meget…

Fodbold…

Alle 3 spillede i 2 klubber på 3 forskellige hold. Måske derfor jeg bliver kaldt fodbold mamma. OG… NEJ det er ikke fodbolde inde i denne blanke mave, som næsten ligner noget, jeg har taget på som udklædning til fastelavn.

Tvillinger - love2live

Kan du arbejde struktureret med engagement og brænde igennem ?  Jeps…

Det har jeg en særlig evne for, måske udsprunget endnu mere efter for 19 år siden at have født tvillinger. Det kræver meget, men hvor har jeg været heldig at få så mange oplevelser med mig i livet, som jeg er mere end lykkelig for. Har du tvillinger ? Har du brug for tips ? Så skriv endelig herunder i kommentarfeltet, så vil jeg give dig min ærlige og kærlige mening, holdning og råd ud fra min erfaring.

Link: Enæggede eller tveæggede 

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *