Blog

Trendy Sommer | Inspiration Til Hotte Styles

16. juni 2019 MissK 0Comment

Trendy Sommer Med Hotte Styles

Trendy sommer ? Ja tak, gerne her (og med lidt sol… Bare lidt mere). Jeg er ret glad for sommer med solskin. Den varme sommer sidste år sparede mig for en del nye indkøb af trendy sommer styles. Det var så varmt, at jeg stort set gik rundt i bikini, det meste af tiden. Bare rolig jeg har hjemmekontor, så har ikke generet nogen med dette.

Trendy Sommer - Love2live - 10 styles - Kristina Sindberg

Trendy Sommer – 10 Lækre Fund

Her får i 10 lækre fund, som jeg er faldet for. Skindjakken er allerede i hus i en lys rosa, den er helt vidunderlig her i sommeren til at give en feminin kant til et par rå jeans og smut så et par sneakers, så er det virkelig både trendy og behageligt. Jeg er tilhænger af at man klæder sig med både klassiske og de lidt mere vovede styles i en fin kombination. Det gør altså lige det der ekstra for os kvinder plus fyrre og plus 50 og plus 60 og plus mere.

Trendy sommer - love2live - kristina sindberg - rosa skindjakke Trendy sommer - love2live - kristina sindberg - håndcreme - håndlotion - The gift label SS19 - stilletter - love2live - kristina sindberg - sko - højhælede sko SS19 - love2live - kristina sindberg - Doctor Fake - Glam t-shirt i hvid SS19 - love2live - kristina sindberg - Doctor Fake - Re:Designed - Sneakers SS19 - love2live - kristina sindberg - Modström - kjole - sort SS19 - love2live - kristina sindberg - Re:Designed - Solbriller SS19 - love2live - kristina sindberg - perlehårspænde

Fald Ikke Af – Fyr Op For Dig Med Farver

Fald ikke af på den… Det har altid været mit motto. OG… det er det altså stadig. Hvis man klæder sig efter tidens trend og samtidig har blik for at vælge tøj, sko og tilbehør, som passer til temperament og personlighed, samt ikke mindst kropsform, så er det altså helt ok at hoppe i et par sneakers med glimmer, som datteren måske også suser rundt i af nogle lignende slags.

Man skal klæde sig efter sin alder…

Er noget man sagde førhen i flæng. NEJ… Alderen gør det ikke. Det er kroppens former, der bestemmer. Hvis jeg har lyst at gå til fest i den lille sorte og smide en bikerjakke i pink over mig, så gør jeg det. OGSÅ… Selvom jeg lige om lidt bliver 51 år. Lad ikke denne gamle floskel stoppe dig i at fyre op for dig selv. Vælg trendy sommer og hele årets styles efter mode og smag. Den floskel vil jeg gerne, at vi gør op med, så bliver det hele altså lidt sjovere, at være kvinde (og kæresten kigger sq nok også en anelse mere efter en – ren win win…).

Så go´ for it… og husk at give din veninde en kompliment, når hun har gjort det der ekstra. Det betyder rigtig meget, og på den måde kan vi kvinder støtte op om hinanden, da en venindes kompliment tæller (ihvertfald for mig) lige så højt som kærestens (sorry baby… men sådan er det altså).

Her kan du læse et af mine indlæg, omkring at nyde det der gør mig mest glad:

Plus 50 År & Livet Er En Virkelig Fed Fest >>>

 

Reklamelinks herunder:

Læderjakke i en smuk rosa farve >>>

You look damn good håndlotion >>>

Stilet i snaky stil >>>

VOGUE t-shirt >>>

Sneakers med pling pling >>>

Den sorte stramme ting >>>

Solbriller med kant >>>

Perlehårspænde >>>

Multifarvet taske >>>

OG…. Så lige denne taske fra Re:Designed >>>

Trendy sommer - love2live - kristina sindberg - Re:Designed

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *