Blog

Trendy Hudpleje Uden Kompromis Der Giver Resultater

9. april 2020 MissK 0Comment

Trendy Hudpleje

Lavet i samarbejde med BIOMED.

Hvad mener jeg lige med trendy hudpleje ? Kommer her…

Når jeg både ville have gennemtestede produkter, som giver resultater, og kan købes for fornuftige penge var det vigtigt for mig, at jeg fik mindst samme resultater med denne, som jeg er vant til fra min tidligere hudpleje. Herudover gør det altså ikke noget at designet på selve produktet og emballagen er trendy i sit udseende.

Trendy Hudpleje - BIOMED - Love2Live - Livsstilsblog - Odense - Kristina Sindberg

Derfor sagde jeg ja tak, til at teste 3 produkter fra mærket BIOMED og har samtidig fået en rabatkode til mine læsere, hvor der opnås 25% rabat: BLOGBIOMED

Det første trendy hudpleje produkt er en rigtig booster til voksen hud med alderstegn, som er fyldt med collagen, der virkelig rykker på rynkernes udseende, så de minimeres.

Trendy Hudpleje Med CollagenBoost

CollagenBoost er en serum, som jeg bruger både under min dag og natcreme. Den giver huden et virkeligt godt boost. Jeg har oplevet, at min hud er blevet opstrammet og ser markant yngre ud. Den virker både synligt og mærkbart opstrammende. Den er meget letflydende og derfor samtidig meget drøj, da der ikke bruges meget pr. påsmøring.

Du finder den HER >>>

Trendy Kropspleje Med Spektakulære Resultater Til Lækre Sommerben

De næste 2 produkter er et par virkelig “lækre sommerben produkter”. Har du indgroede hår får du her en virkelig ny god ven med INGROW GONE. Det kan være på dine ben eller i din bikinilinje, hvor du kan have disse irriterende indgroede hår. De giver små røde knopper og irritation i huden. Den har 3 funktioner:

  • Den fjerner indgroede hår
  • Den minimerer risikoen for at de kommer tilbage
  • Og reducerer knopper efter barbering

Du finder den HER >>>

VEIN VANISH er en lotion, som du påfører 2-3 gange om dagen. Brug cirkulære bevægelser, når du masserer cremen ind på de områder (typisk benene) som du vil have fjernet de her “edderkoppspind” af blodsprængninger fra. De minimerer virkelig de rød/lilla streger på benene og jeg har kunnet se resultat efter godt 20 dage.

Du finder den HER >>>

Husk at du kan bruge rabatkoden: BLOGBIOMED og få 25% rabat med denne indtil den 06.09.2020

OM BIOMED:

De naturinspirerede aktive ingredienser gør produkterne effektive og skånsomme for huden, mens et rent og elegant design gør Biomed til et trendy alternativ til traditionel medicinsk hudpleje. Alle deres produkter er klinisk og dermatologisk testet, op til 99% naturlige, veganske og de indeholder ikke Parabener, syntetiske parfumer og Phenoxyethanol.

Rigtig god fornøjelse.

Kærligst Kristina / Love2live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *