Blog

Træt Af Din Partner ? Er Dit Liv Et Hamsterhjul ?

29. oktober 2016 MissK 1Comment

Træt Af Hverdagen ?

Træt af hverdagen, partneren, familien og (måske) også dig selv ? Livet er som en bakkedal. Det går op, og der er stejlt, hvorefter det bliver legende let og fyldt med glæde. MEN du keder dig… Hvad vil du gøre ved det ? Vil du acceptere at det bare fortsætter, fordi sådan er det nu nok “det her liv” og tage imod:

En Femmer Mere I Palle´s Tivoli

kører det jo meget godt, når der lige bliver gjort et eller andet ekstra udover det pligtskyldige godnatkys til partneren, en ferie med familien i uge 28, og du køber dig en ny neglelak, som et øjeblik lyser op i alt det grå. Nej det er som at tisse i bukserne, dejligt varmt og så… KOLDT

Træt Af “Listen” Kan Virke Uendelig

Fordi det grå og kedelige kører i ring og du simpelthen ikke kan se lyset for enden af tunnelen. Dit indre lager er bare tomt. Du har gemt din indre “danser” væk og glemt dine naturlige talenter og sider af dig, som gør dig gladere. Prøv at tage nogle nye vaner til dig.

Tag nogle bevidste valg for dit liv

I dag er det fuldt legalt at snakke med en familie terapeut. Det der tabu om at gøre dette, fordi: “Så må de godt nok være pip i kasketten” og andre nedladende holdninger til dette er heldigvis ved at være godt og grundigt slut. Det er ligeså fornuftigt som at gå til tandlægen.

Træt tips fra Ann Asmussen på love2live
Det er ligeså vigtigt at tage snakken om selvudvikling, som at gå til tandlæge.

Så tag blot skridtet og få en dygtig familie terapeut indover din families liv. Nogle gange er sådan en bevidst beslutning, det bedste du kan gøre både for dig selv og din familie.

I oplever pludselig at livet sprudler igen

Fordi I får nogle ting frem, som I havde glemt om hinanden og ikke fået dyrket og fremelsket mere af. Om Jer selv og børnene dukker der pludselig stjernestunder op. Hvad det lige præcis er for Jeres parforhold og børn, der skal mere til af, kan I kun finde ud af. Det vigtigste er at få talt sammen. Dette glemmer mange…. Rigtig mange familier og så er det, man bliver træt af hele “kompagniet”.

Træt tips fra Ann Asmussen på love2live

“Husk at leve mens du gør det”
Citat Piet Hein

Det skulle jo nødigt risikere brud i familien, blot fordi I har glemt at tale sammen og huske at fremelske de ting ved hinanden og Jer selv, som er Jeres talenter og naturlige sider. OG oveni i hatten glemt at tale med Jeres børn, fordi I er blevet træt af det hele. Så:

Lever du det liv, du oprigtigt ønsker dig ?

Eller går du rundt med en følelse af rungende meningsløshed ?

Lev Dit Liv skriver familie terapeut Ann Asmussen i en brochure jeg fik af hende for nylig. Jeg spurgte nysgerrigt ind til dette, og det giver så god mening. Hvorfor gå rundt med en følelse af, at du ikke lever dit liv fuldt ud ? Det er livet altså for kort til.

Fyld det indre lager op

Få fyldt op i det indre lager igen og lad din indre “danser” få plads. Det kan Ann hjælpe med på den mest menneskekærlige måde. Måske skal der kun et par samtaler til og så en opfølgning enten sammen eller hver for sig igennem til. Snup en samtale indimellem igennem hele livet for til stadighed at blive ved at holde fast i din selvudvikling. For mig er Ann Asmussen en fantastisk sparringspartner med glimt i øjet og med et helt særligt blik for dig og dine.

Du kan læse mere om, hvad det er Ann kan her

OBS: Dette indlæg er ikke sponsoreret og er blot mine tanker og idéer til at opnå et endnu smukkere liv

Alt det bedste og smukkeste til Jer.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Træt Af Din Partner ? Er Dit Liv Et Hamsterhjul ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *