Blog

Træningstøj & Genoptræning Efter Hofteoperation

18. oktober 2020 MissK 0Comment

Træningstøj & Genoptræning Efter Hofteoperation

Træningstøj til genoptræning //Reklame i samarbejde med Hunkemøller //

Her er jeg i fuld gang med en vildt svær øvelse, som jeg senest fik med i mit program over øvelser til min genoptræning efter min hofteoperation for et halvt år siden. Træningen skal fortsætte resten af mit liv, forestiller jeg mig. Den er god og præcis i går gik jeg for første gang op på 4. sal uden at få ondt og uden at blive forpustet. Sikke en glæde og sejr jeg følte indeni. Mit træningstøj til genoptræningen skulle lige efter operationen være komfortable træningsbukser, men efter en månedstid kunne jeg fint hoppe i mere tætsiddende lækkert sportstøj igen.

Træningstøj - genoptræning - hofteoperation - Love2Live - Blog - Kristina Sindberg

Træningstøj & Tips Til Øvelser Efter Hofteoperation

Undervejs i min genoptræning, som jeg startede i april har vejret vist sig fra mange sider. I starten var det træningstoppe og shorts i den varme forsommer, senere træningsbukser (check lige de her højtaljede).

Sports BH er et must, da jeg bare kan udfolde mig langt bedre. Se en masse lækre muligheder for lækre sports Bh´er her >>>

Øvelse 1 er at rejse sig og sætte sig fra en stol uden armstøtte. Lav 3 sæt med 10 repetitioner.

Øvelse 2 her bruger jeg en gulvklud og laver et gildende udfald til siden med skiftevis højre og venstre fod på kluden, der så glider hen over gulvet med et lille bøj ned i knæ med modsatte ben. 3 sæt med 10 repetitioner for hver ben.

Øvelse 3 er som ovenfor, hvor jeg lader først højre og så venstre ben glide bagud på kluden imens jeg går ned i knæ på modsatte ben. 3 sæt med 10 repetitioner for hvert ben.

Øvelse 4 er stående hoftestræk med elastisk, hvor jeg bruger en træningselastik og lader først det ene ben trække bagud og holder mig ret i kroppen, spænder lidt i baller og mave, og derefter er det det andet bens tur. 3 sæt med 10 repetitioner for hvert ben.

Øvelse 5 er side step med elastik (på billedet 2 elastikker inden jeg var klar til den sorte, som har mest modstand). Gå ned i knæ med samlede fødder og gå først til højre med det ene ben først og hold strækket, imens du sætter det andet ben i gulvet med den afstand til det første ben, som du kan holde til. 3 sæt med 10 repetitioner for hvert ben.

Træningstøj - genoptræning - hofteoperation - love2live - blog - Kristina Sindberg

Øvelse 6 er bækkenløft hvor jeg ligger på gulvet og nu en yogamåtte og har mine knæ bøjet op og derefter løfter jeg mig op med bækken og mave og ned igen. 10 sæt af dem.

Genoptræning - hofteoperation - Kristina Sindberg - love2live

Instagram – Se Med På @kristinasindberg

Smut en tur på Instagram og se lidt fra min rejse i både stories og opslag. Herunder på billedet en øvelse, som jeg har lavet lidt sjov med. Er du ikke klar til sjov endnu efter din hofteoperation, så hold hovedet højt, det går stærkt i starten. Klik på billedet herunder og se med i en Instagram Reels, som jeg lavede for at holde gejsten efter 4 måneder med træning efter min hofteoperation >>>

 

Kristina Sindberg - blog - love2live - instagram - reels - genoptræning - hofteoperation

Rigtig god fornøjelse med øvelserne til at bringe dig godt ud på den anden side efter hofteoperation.

Find hos Hunkemøller en komfortabel og lækker sportskollektion til din træning >>> 

Kærligst Kristina / Love2Live <3

Genbrugsshopping - Love2Live - Selected by Host - Kristina Sindberg - genbrugsguld

Følg med mig på Instagram @kristinasindberg

Du finder Love2Live på Facebook her >>>

Kristina Sindberg | Livsstilsblogger på Love2Live | Forfatter |

Iværksætter | Online Marketing Manager & Ejer KS – Online Marketing |

Kontakt & Om Mig finder du her >>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *