Blog

Tradition For Tulipaner Efter Julepynten

28. december 2016 MissK 0Comment

Tradition Og Tulipaner

Tradition for tulipaner har jeg hvert år, når julepynten er taget ned. Da jeg boede i København kom denne til mig, idet der lå den skønneste blomsterhandler på min vej hjem fra job. Jeg er som mange nok ved vild med blomster og naturen, og når så hjemmet bliver så underligt tomt efter al den smukke julepynt er taget ned. Tja… Så fylder jeg en stor vase eller flere med tulipaner i alle mulige farver. Bare ikke rød.

Tradition der hilser det nye år

Det synes jeg tulipanerne gør så smukt. De lyser af forår og jeg nyder at se dem i alle mulige farver. Jeg tager altid min julepynt ned inden nytårsaften. Ja faktisk 3. juledag….Kasserne med julepynt kommer først på loftet lige inden nytårsaften. Jeg glemmer altid en nisse eller et julehjerte et sted, og har nu lært at lade kasserne stå et par dage, så jeg ikke behøver op igennem loftlemmen flere gange. Lidt distræt ? Tja… Men jeg har også en del julepynt. I sin tid blev jeg altid drillet kærligt af familien med mine mange julesløjfer, og om vandhanerne ikke også skulle pyntes med disse. SOM OM….

Jeg kunne finde på det (smiley her som holder sig for øjnene…)

Kroprinsesse Marys tulipan kan du se her

Har du lyst, så tag endelig traditionen til dig. Jeg nyder mine tulipaner nu, og føler mig klar til det nye års kommen.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *